Diari La Veu del País Valencià
Finestrat adequa l’àrea recreativa de la Font del Molí
Els Serveis Tècnics municipals realitzen obres d’adequació en l’àrea recreativa de la Font del Molí de Finestrat.
L’alcalde de Finestrat, Juan Francisco Pérez Llorca, ha visitat l’àrea recreativa de la Font del Molí per a veure de primera mà la culminació de les obres d’adequació i millora de recursos turístics dutes a terme en aquesta zona tan emblemàtica de la localitat. El projecte s’ha desenvolupat en 2 fases; la primera fase es va iniciar a l’inici de l’any i va tenir un cost de 60.410,99 euros que van ser sufragats al 50% per la Consellería de Turisme de la Generalitat Valenciana i el 50% restant pel propi Ajuntament.

Segons paraules de l’alcalde “ara hem culminat les obres de la segona fase, sufragades al 100% per l’Ajuntament, on nostres brigades dels Serveis Tècnics municipals han intervingut en tota la zona de barbacoes per al seu lloc a punt, s’ha realitzat una adequació de la zona del pàrquing per a l’ampliació del mateix i s’ha condicionat l’àrea annexa a la caseta d’informació turística”.

Aquestes obres s’han desenvolupat sobre 6.390’50m2 i entre les actuacions més importants que s’han dut a terme està la reparació de les barbacoes que per l’ús del pas dels anys es trobaven en mal estat. D’altra banda, s’han realitzat nous murs de maçoneria per a la contenció de camins i s’han reparat altres murs que havien caigut. “També s’han construït uns bancs d’obra enfront dels barbacoes, noves taules i papereres, s’ha netejat i esbrossat exhaustivament la zona i s’ha podat els xiprers i arbres del contorn. A més hem aprofitat per a @repintar novament la zona d’aparcament situada en la part inferior de l’àrea recreativa per a millorar la senyalització”, va explicar el primer edil. Una altra novetat important és la recuperació de l’itinerari de 187 metres fins al mateix naixement de la Font del Molí mitjançant una senyalització adequada i en el punt des d’on arranca la galeria de la deu, s’ha habilitat una xicoteta zona d’esplai amb bancs.
Segons paraules de l’alcalde, “Amb aquestes obres hem aconseguit que la nostra àrea recreativa de la Font Molí lluïsca una imatge renovada, més moderna i més atractiva per a augmentar les visites a aquest entorn paisatgístic tan bell i tan emblemàtic de Finestrat”.

Comparteix

Icona de pantalla completa