Diari La Veu del País Valencià
Finestrat obri un Centre d’Oportunitats de El Corte Inglés
El boulevard comercial de Finestrat va a incorporar al seu conglomerat d’empreses a una nova superfície comercial de gran renom en el panorama nacional i internacional. Un centre d’oportunitats de El Corte Inglés obrirà les seues portes el pròxim mes de juliol en la localitat, unint-se així a la gran quantitat de marques que conformen el sector empresarial de la zona. L’alcalde de la localitat, Juan Francisco Pérez, va mostrar la seua satisfacció amb l’arribada d’aquest nou establiment comercial a la localitat i va assenyalar que “la implantació d’aquesta nova marca posa de manifest la consolidació del nostre bulevard i evidencia la seua posició estratègica de cara a l’expansió de tot tipus de negocis en el nostre municipi”.
Des de l’empresa han informat que precisen 25 empleats a jornada completa i 10 per a dies solts i caps de setmana. El Corte Inglés ha requerit la col·laboració del SERVEF i de l’Agència de Desenvolupament Local de Finestrat, per a col·laborar en la incorporació de candidats, basant-se en el perfil que demanda l’empresa: homes o dones d’entre 18 i 30 anys, que manegen un segon idioma a nivell conversa i si pot ser amb experiència prèvia. El contracte inicial seria de 6 mesos, amb corporació immediata i la formació seria a càrrec de l’empresa a Alacant o València. Tot aquell que estiga interessat podrà enviar el seu currículum a [email protected] o acostar-ho directament al Viver d’empreses de la localitat, situat en la Avda Federico García Lorcal 6.
La primera autoritat local va destacar que “estem molt satisfets amb la implantació del Centre d’Oportunitats de El Corte Inglés en la localitat, ja que un total de 35 persones del municipi i de la comarca podran obtenir un lloc laboral directe. Aquest fet, suposa sens dubte un assoliment per a l’equip de govern local, ja que la nostra màxima finalitat és acabar amb la desocupació en el municipi”. Pérez va posar en valor la importància del nou enllaç al boulevard comercial de Finestrat, des de la circumval·lació de Benidorm “ja que gràcies a aquest accés s’ha descongestionat considerablement el tràfic i ha permès que els establiments situats en aquesta zona hagen augmentat el seu volum de venda i gràcies a açò s’hagen implantat noves marques en el boulevard”.
Són nombroses les empreses que estan decidint establir els seus negocis a Finestrat. Exemple d’ells són les conegudes Media Markt, oberta al públic el passat any, KFC, Leroy Merlín que obrirà les seues portes a final d’any “i nous projectes que pròximament es faran públics”, va informar l’alcalde. Actualment, l’Ajuntament té vigents diversos convenis amb grans signatures comercials instal·lades en el municipi, mitjançant els quals s’ha aconseguit disminuir la taxa de desocupació en la localitat. Segons paraules de l’alcalde “des de l’Ajuntament seguirem treballant per a la signatura de nous convenis de col·laboració que prevalguen la contractació d’aturats del municipi, sobretot entre el sector més jove, que és el més afectat per la desocupació”.

Comparteix

Icona de pantalla completa