Diari La Veu del País Valencià
Finestrat acull les Olimpíades de Minivoley
El pavelló acollirà les 1es olimpíades de minivoley per als alumnes de les extraescolars i del Club de Voley de Finestrat.
Els 120 alumnes que formen part de les classes extraescolars de Voley impartides en els centres escolars de Finestrat, van a gaudir el dissabte, 21 de maig, de les primeres olimpíades de minivoley organitzades en la localitat. El Pavelló municipal d’Esports acollirà aquest esdeveniment esportiu, on els jugadors podran presumir de l’après durant el curs. A més dels alumnes de les classes extraescolars, també participaran els jugadors prebenjamines, benjamins i alevins de la pedrera del Club de Voleibol de Finestrat que porten entrenant en el pavelló durant tota la temporada.
A partir de les 10:00 hores del dissabte 21 de maig, començaran a disputar-se aquestes olimpíades en els 3 camps habilitats a l’interior del pavelló, on els diferents equips donaran el millor de si per a proclamar-se vencedors d’aquest torneig de finalització de curs. En finalitzar les proves, tots els alumnes rebran una medalla per la seua participació en aquestes olimpíades. En paraules del regidor d’Esports, David Alarcón, “de nou seguim apostant per promocionar l’esport entre edats primerenques. En aquest cas, novament ha sigut el pavelló l’escenari escollit per a acollir les primeres olimpíades de mini voley organitzades en la localitat, una competició que el seu objectiu és fomentar aquest esport de base entre els més xicotets i reconèixer-los el treball realitzat durant el curs”.
El regidor va voler esmentar el treball que desenvolupa el Club de Voley Finestrat cada temporada i va felicitar a les jugadores pels meritoris resultats d’enguany. L’equip sènior ha finalitzat 7º de la Comunitat Valenciana, l’equip juvenil 3º de la Comunitat Valenciana i el cadet subcampió de grup de la província d’Alacant. Per la seua banda, els Infantils van quedar 9º de la Comunitat i els Alevins 6º en els jocs escolars.

Comparteix

Icona de pantalla completa