Diari La Veu del País Valencià
Els Infantils del CF Unió Esportiva Finestrat vencedors de la lliga
Des de la Regidoria d’Esport es recorda que queden les últimes places per al III Campus de Futbol Tècnic que tindrà lloc a Finestrat del 27 de juny al 8 de juliol.
Els Infantils del CF Unió Esportiva Finestrat s’han proclamat vencederos de lliga per segon any consecutiu, després de disputar la passada setmana la jornada número 26 a Calp. Després d’un resultat de 0 gols a 1, els finestratins van quedar els primers en la taula de classificació amb un total de 61 punts, a tres punts del seu rival més proper, el CF Ciutat de Benidorm “C”.

Els Benjamins van empatar contra el Mutxamel CF “A” amb un resultat de 4 a 4, pel que han quedat desens en la lliga amb 20 punts. Per la seua banda, els Alevins no van aconseguir aconseguiren la victòria i van perdre contra el Mutxamel CF “A”, amb un marcador de 6 a 2 gols, de manera que també han quedat desens de la classificació amb un total de 30 punts. L’edil d’Esports, David Alarcón, va donar l’enhorabona als xavals pels recents resultats obtinguts “especialment al nostre equip Infantil que per segon any consecutiu han aconseguit alçar-se amb el trofeu de campions de lliga, portant així el nom de Finestrat pel cap alt alt d’aquest esport”.

Malgrat haver finalitzat la lliga, els jugadors del club finestratí continuaran els seus entrenaments fins a juny, data en la qual s’inciará el III Campus de Futbol Tècnic que es desenvoluparà en el camp de futbol del poliesportiu la Foia. Aquest Campus tindrà lloc del 27 de juny al 8 de juliol, de dilluns a divendres, en horari de 18:00 a 21:00 hores, i tindrà un preu de 80€ per als empadronats o els jugadors del CF Va unir Esportiva Finestrat i de 100€ per als no empadronats.
El regidor va animar als afeccionats al futbol a inscriure’s a aquest campus estival “on els jugadors rebran formació per a la millora de la tècnica individual de cada jugador, de la mà d’entrenadors titulats”. Per a obtenir més informació els interessats podran contactar a través dels telèfons 699996007 (Javier Rodat), 692255440 (Eva Requena), 622713369 (Repe).

Comparteix

Icona de pantalla completa