Diari La Veu del País Valencià
Finestrat celebra la I Olimpíada de Minivoley
Quasi un centenar de xiquets i xiquetes amb edats d’entre 6 i 12 anys van participar dissabte passat en la 1a edició de l’Olimpíada de Minivoley que va organitzar el Club Voleibol Finestrat en col·laboració amb l’Ajuntament de la localitat. En aquesta competició de caràcter lúdic els participants van tenir ocasió de posar en pràctica els coneixements adquirits durant tot el curs, a més de perfeccionar les seues tècniques amb les indicacions dels 15 monitors del club. El pavelló municipal va acollir aquest esdeveniment en el qual van prendre part tant alumnes de les activitats extraescolars dels dos centres educatius de la localitat, com els jugadors prebenjamines, benjamins i alevins de la pedrera del Club Voleibol Finestrat.
En aquesta I Olimpíada de Minivoley 11 equips van jugar un total de 28 partits en els 3 camps habilitats a l’interior del pavelló. En finalitzar, la regidora del govern local, Victoria Curtis, al costat del president del club, Pepe Nimes i l’equip tècnic, van fer lliurament de les medalles a cadascun dels xiquets en agraïment per la seua participació. En finalitzar el lliurament de medalles i trofeus, l’edil va pronunciar unes paraules per a felicitar al club per aquesta iniciativa “dirigida a enfortir l’esport de base en la nostra localitat i, sobretot, incentivar la pràctica esportiva des de molt ràpid com un hàbit saludable ple de valors tan importants com el respecte i el treball en equip”.
A més, des de la directiva van aprofitar aquest moment per recordar que tots aquells interessats a continuar practicant voleibol durant les vacances estivals tenen oportunitat de fer-ho en la I Escola d’Estiu de Voley Platja que organitza la Regidoria d’Esports en col·laboració amb el Club. Podran participar els xiquets a partir dels 5 anys d’edat fins als adults i jugaran en les categories de prebenjamines, benjamins, alevins, infantils, cadets, juvenils i absoluts. Quant a les classes, seran els dimarts i els dijous en la Cala de Finestrat: per a edats de 5 a 10 anys, en horari de 17:30 a 18:30 hores; per a 11 i 12 anys, de 18:30 a 19:30 hores; edats de 13 i 14 anys, jugaran en horari de 18:30 a 20:00 hores; i, de 16 anys en avant, rebran les seues classes de 19:30 a 21:00 hores.
Els interessats poden dirigir-se al pavelló municipal d’esports (Partida La Foia) o enviar un missatge de Whatsapp al número 618 967 884.

Comparteix

Icona de pantalla completa