Diari La Veu del País Valencià
Jaume Lloret guanya l’Open BBT CV
El ciclista local, Jaume Lloret, s’ha proclamat vencedor del Open BTT de la Comunitat Valenciana 2016. Diumenge passat, es va celebrar en la localitat de Villar del Arzobispo, l’última prova puntuable per al Open BTT de la Comunitat Valenciana, on el xicotet ciclista finestratense va aconseguir fer-se amb la general d’aquest certamen després de vèncer en aquesta última carrera. Després de guanyar 7 de les 10 proves disputades en aquesta competició i pujar al podium en la segona posició en les 3 carreres restants, Jaume ha aconseguit sumar un total de 441 punts respecte als 429 punts del seu rival més proper.

Amb tan sols 10 anys d’edat, aquest jove promesa del ciclisme ha aconseguit sumar al seu extens palmarès un nou títol. És campió de la Challenge d’Escoles de Carretera durant tres anys consecutius en 2013, 2014 i 2015, subcampió Autonòmic de Carretera en 2013 i Campió Autonòmic de Carretera en 2014. Tamibén ha aconseguit altres títols com a subcampió autonòmic de BTT en 2015, subcampió del Open de BTT en 2015, i aquest últim títol on ha aconseguit ser campió del Open BTT de la Comunitat Valenciana. A més de seguir participant en la Challenge d’Escoles de Carretera 2016, que finalitzarà al setembre, la pròxima cita important serà en la veïna localitat de la Vila Joiosa, on es disputarà el Campionat Autonòmic de BTT el 19 de juny i el 25 del mateix mes tindrà lloc a Almassora el Campionat Autonòmic de Carretera.

L’edil d’Esports, David Alarcón, es va mostrar molt orgullós pel recent títol obtingut pel xicotet ciclista finestratense i li va donar l’enhorabona “no solament per aconseguir pujar-se al podium en la totalitat de les carreres disputades sinó per demostrar que gaudeix i viu l’esport que li apassiona”.

Comparteix

Icona de pantalla completa