Diari La Veu del País Valencià
Finestrat – Gran participació a la I Escola d’Estiu de Voley Platja
Ahir van començar les classes de la 1ª edició de l’Escola de Voley Platja de Finestrat amb un gran èxit de participació. Més de 50 inscrits a més de nombrosos xiquets i joves que es van acostar a veure aquestes sessions esportives i van aprofitar per a formalitzar la seua inscripció en la mateixa platja.

És la 1ª vegada que el Club Voleibol Finestrat, en col·laboració amb la Regidoria d’Esports, emprèn aquesta iniciativa que es perllongarà durant juny, juliol i agost. Les classes se celebren de manera simultània en tres pistes habilitades en la Cala i són els dimarts i els dijous, des de les 17:30 fins a les 21:00 hores. “Al llarg de la vesprada, va informar el regidor d’Esports, David Alarcón, tenim diversos grups en funció de les edats doncs vénen xiquetes des de 5 anys fins a adults doncs les categories van des de prebenjamines fins a juvenils i absoluts”.

El regidor va expressar la seua satisfacció per l’excel·lent acceptació d’aquesta Escola “doncs acudeixen molts escolars que s’han iniciat en el voleibol a través de les activitats extraescolars que hem celebrat durant el curs en els dos col·legis de Finestrat. Per descomptat, també acudeixen jugadores del Club de Voleibol. I ens estem trobant molts veïns de la Cala que els ha agradat la idea i van a provar aqueixos dos dies a la setmana, així que encantats amb la rebuda”.

El preu del curs és 70 € per persona per a aquells interessats que desitgen realitzar-ho de manera completa i 20€ per als quals vulguen assistir per quinzenes. Aquesta escola d’estiu també serveix d’avantsala al torneig de voley platja més antic de tota Espanya que se celebra cada 15 d’agost en la Cala de Finestrat.

“Tenim un escenari privilegiat, una pedrera magnífica i una excepcional afició, va indicar l’edil. Així que anime a tots aquells que desitgen gaudir d’aquest esport d’arena al fet que realitzen la seua inscripció doncs encara són a temps de gaudir del voleibol, a l’aire lliure i en la Cala de Finestrat”.

Els interessats poden sol·licitar més informació en les pròpies pistes de la platja, els dimarts i dijous a la vesprada o a través del Whatsapp 618967884.

Comparteix

Icona de pantalla completa