Diari La Veu del País Valencià
Finestrat – Peatonalització per a l’estiu
S’INICIA LA PEATONALITZACIÓ A les vesprades DE LA PRIMERA LÍNIA DE LA CALA DE FINESTRAT PER A l’ESTIU

La Regidoria de Trànsit ha informat de l’inici de la peatonalització de l’avinguda Marina Baixa en el tram de primera línia de platja a les vesprades i nits com cada estiu. El tall de trànsit s’iniciarà aquest divendres, 10 de juny, i es perllongarà fins el 2 d’octubre, tots dos inclusivament, des de les 19.00 a les 1.30 hores.

Amb aquesta peatonalització vespertina queda prohibida la circulació de vehicles en aquest carrer en aquestes hores per prioritzar el pas de vianants en època estival quan més afluència de públic té aquesta zona de la Cala. El regidor de Seguretat i Trànsit, David Alarcón, va explicar que amb això també “s’afavoreix el pas dels ciutadans que visiten la Cala a més de dinamitzar i potenciar a tots els negocis de la zona”.

Els negocis locals podran col·locar les seues taules i cadires a les zones delimitades i hauran de retirar-les la resta d’hores fora de la restricció de trànsit, així, la Regidoria de Trànsit ha explicat als veïns amb un avís col·locat per la zona que compten amb aparcament que podran entrar amb el seu vehicle a la franja de tall per Passeig del Mar, sense que en cap cas es puga circular contra direcció cap a Marina Baixa ni estacionar cotxes fora d’aparcaments particulars o privats.

Comparteix

Icona de pantalla completa