Diari La Veu del País Valencià
La seqüela de l”Alqueria Blanca’ s’estrena a Finestrat
Finestrat acollirà dimarts que ve, 21 de juny, la pre estrena de la pel·lícula ‘Benidorm, Mon Amour’, la seqüela de la coneguda serie ‘L’Alqueria Blanca’, emesa en Canal 9.
El lloc de l’estrena seran els Cinemes IMF del CC Comercial La Marina de Finestrat on es farà una passada especial gratuïta a les 12.00 hores, ja que l’estrena oficial serà el dia 24 de juny en tots els cinemes de la Comunitat Valenciana. L’únic requisit és que els assistents siguen majors de 12 anys. Les entrades poden adquirir-se en la Concejalia de Cultura o l’Extensió Administrativa de la Cala.
La regidora de Cultura, Maruja Llorca, ha volgut convidar a tots els veïns a “gaudir d’aquesta comèdia protagonitzada per alguns actors de ‘L’Alqueria Blanca’, una sèrie que gaudim molt en la televisió”. Així va indicar que “tots aquells que vulguen veure la pel·lícula abans que s’estrene podran acudir dimarts que ve al cinema”.
La pel·lícula se centra en alguns dels protagonistes més joves de la coneguda sèrie valenciana. El conegut Tonet té un permís de finalització de setmana per a escapar de la mili i les seues tres millors amics, Jaume, Tommy i Sento, ho esperen sense que ho sàpia per a portar-ho a Benidorm a esplaiar-se.
A partir d’ací, i després de trobar a unes franceses, la seua aventura es convertirà en una delirant trama d’atracadors, policies i lladres de mig pèl. La pel·lícula transcorre entre persecucions, amistat, sexe, ingenuïtat i turisme.

Comparteix

Icona de pantalla completa