Diari La Veu del País Valencià
Comença l’Escola d’Estiu i els cursos de natació de Finestrat
L’Escola d’Estiu de Finestrat i els cursos de Natació han començat aquest matí a Finestrat. Al voltant de 140 xiquets gaudiran de les activitats d’estiu programades.
La VII Edició de l’Escola d’Estiu va començar aquest dilluns amb la participació d’al voltant de 90 xiquets d’entre 3 i 11 anys. L’escola estarà oberta fins al 29 de juliol de 9.00 a 15.00 hores. Els xiquets tindran diferents activitats com ara tallers, activitats aquàtiques en la piscina municipal, immersió lingüística en anglès, esport o jocs, entre unes altres.
Aquesta escola s’organitza cada any des de 2007 i va nàixer per a facilitar la conciliació dels horaris laborals dels pares i mares amb les vacances escolars dels seus fills. A més, l’edició d’enguany torna a oferir el servei de menjador.
L’alcalde en funcions, Víctor Darío Llinares, va acudir ahir de matí per conèixer de primera mà les activitats que realitzaran els més xicotets. “L’Escola d’Estiu permet als xiquets gaudir d’uns dies d’activitats mentre ajudem a la conciliació laboral dels pares en aquests dies de juliol”, va indicar el regidor.
Per la seua banda, els cursos d’estiu de Natació es van iniciar a les 12.00 hores en la piscina municipal de Finestrat. Aquestes classes tindran una durada de quatre setmanes i s’impartiran fins al 22 de juliol de 12.00 a 14.00 hores de dilluns a divendres.
A aquests cursos acudeixen al voltant de 60 xiquets d’entre 6 mesos d’edat a 16 anys. “La novetat d’enguany és que el curs tindrà una durada de quatre setmanes, una més que el passat any, sense que incremente el preu de les classes”, va explicar el regidor d’Esports, David Alarcón, qui va acudir a l’inici d’aquests cursos al costat de l’alcalde en funcions.
Les classes de natació seran impartides per quatre monitors titulats i es distribuiran els xiquets en funció de l’edat i el nivell de cada alumne.

Comparteix

Icona de pantalla completa