Diari La Veu del País Valencià
Finestrat – Brigada especial de neteja
FINESTRAT COMPTARÀ AMB UNA BRIGADA ESPECIAL DE NETEJA PER A l’ESTIU

Estarà operativa en tot el terme municipal però sobretot en La Cala on es concentra la major afluència de turistes

La Regidoria de Serveis Tècnics de l’Ajuntament de Finestrat ha engegat per a aquest estiu una brigada especial de neteja que recorrerà tot el terme municipal encara que incrementarà la seva presència en La Cala on es concentra la major afluència de turistes en aquests mesos.

Aquesta brigada especial, formada per diversos treballadors, operarà a les vesprades fins al mes de setembre. Aquests operaris s’uniran als que ja treballen en el seu horari habitual.

El regidor de l’àrea, Tomás Sellés, va explicar que aquesta brigada pretén “mantenir net el municipi en aquests mesos d’estiu que augmenta la població i és necessari redoblar els esforços per mantenir netes els carrers”. L’edil va indicar que “afegim aquest servei a les vesprades perquè ens preocupa que el municipi estigui en bones condicions quan comptem amb tanta afluència de gent”.

A més dels operaris que s’han afegit a les vesprades, el servei també comptarà amb més agranadores i maquinària hidronetejadora destinades al baldeig de carrers i al repàs dels punts verds de reciclatge, recollida selectiva de residus i parcs infantils.

La brigada especial ja ha començat el seu treball aquesta setmana i va actuar com a reforç després de la ‘Nit de Sant Joan’. “El servei especial s’uneix al que ja actua al matí i que fa que la platja estiga llesta a primera hora per rebre els banyistes”, va afegir Tomás Sellés.

Comparteix

Icona de pantalla completa