Diari La Veu del País Valencià
Finestrat acull el desafiament Lurbel
El termini d’inscripció per a participar en la III edició del Desafiament Lurbel-Aitana que se celebra el 12 de novembre a Finestrat ha començat aquest dilluns, 4 de juliol, a les 10.00 hores. Els interessats hauran d’apuntar-se en la pàgina de Mychip.
En tan sols 30 minuts ja s’havien apuntat més de 200 persones, que ja han aconseguit el seu dorsal i aquest dimarts ja s’havia cobert la meitat del contingent, segons l’organització.
L’edició d’enguany comptarà amb tres modalitats: la primera, un trail de 40K amb 2.700 metres de desnivell positiu; un trail de 86K amb 5.200 metres de desnivell positiu, i un trail de 120K amb 7.100 metres de desnivell positiu. Aquesta última modalitat serà ISF Nacional Championship Ultra, la qual cosa farà que l’esdeveniment resultre cridaner per a una gran part dels millors corredors de muntanya a nivell nacional.
Un dels principals escenaris en els quals es desenvolupa aquesta prova és el Puig Campana i el seu cim de 1.410 metres d’altitud. L’any passat, el Lurbel-Aitana va reunir més de 1.000 corredors del territori nacional i internacional.
El regidor d’Esports va voler agrair a Lurbel i les entitats col·laboradores com el C.E. El Portel de Finestrat, l’organització d’aquest esdeveniment. L’edil va indicar que Lurbel és “una prova que demostra l’interès de Finestrat per fomentar el turisme esportiu i l’entorn com són les nostres muntanyes, especialment el Puig Campana”. “Seguirem apostant per aquest tipus d’iniciatives que tant agrada”, va afegir David Alarcón.

Comparteix

Icona de pantalla completa