Diari La Veu del País Valencià
Finestrat – El Consell per la Igualtat de la Marina Baixa estrena logo
La regidora d’Igualtat de Finestrat, María Llorca, va acudir a la presentació de la nova marca feta per un veí de la Vila

El Consell per la Igualtat de la Marina Baixa va presentar el dilluns en el saló de plens de l’Ajuntament de la Vila la seva nova identitat corporativa. El logo triat ha estat dissenyat per Germán Gómez, un dissenyador gràfic de Valladolid que resideix en el municipi vilero des de fa un any.

Amb aquest concurs l’entitat comença la seva marxa, després de la creació dels seus estatuts de funcionament que hauran d’aprovar-se pels corresponents plens de cada municipi.

La regidora d’Igualtat de Finestrat, María Llorca, va acudir a aquest acte de presentació al que van anar els responsables de l’àrea de la dona dels municipis de la comarca.

Per triar el logo es va decidir realitzar aquest concurs al que es van presentar un total de 16 participants. La majoria dels/les concursants van lliurar dues propostes atenent a les indicacions de les bases i provenien diferents municipis de la comarca. El premi era de 500 euros.

El logotip guanyador mostra de forma abstracta una cara somrient, els llavis d’aquesta cara estan formats pels símbols de l’home i la dona units. El logotip inclou a més les sigles de l’organisme.

Una de les primeres accions que es van a dur a terme des del Consell Comarcal per la Igualtat de la Marina Baixa seran per commemorar el 25 de novembre, Dia Internacional de l’Eliminació de la Violència contra la dona. Des del consell es reforcessin les activitats que es realitzin des dels diferents ajuntaments.

Tota la informació relativa al CCIMB es podrà trobar a les web dels ajuntaments de la comarca de la Marina Baixa i en els diferents mitjans locals així com en els corresponents suports digitals. S’informarà, puntualment, a la ciutadania de les activitats que el CCIMB vagi a dur a terme.

Consell Comarcal per la Igualtat de la Marina Baixa

El Consell Comarcal per la Igualtat de la Marina Baixa neix amb la intenció de realitzar campanyes conjuntes de sensibilització en matèria d’igualtat de gènere i prevenció de violència de gènere en tots els municipis d’aquesta comarca. La intenció és dur a terme diverses accions al llarg de cada any per reforçar la igualtat de gènere a la comarca de la Marina Baixa. D’aquesta manera, es treballarà de manera unificada arribant a un major nombre de població.

La idea sorgeix a partir de la celebració de la Trobada de Dones, una trobada de dones de tota la comarca de la Marina Baixa que se celebra un dia de la primera setmana de març per celebrar el 8 de març, des de fa ja 16 anys.

Els municipis amfitrions són Finestrat, Altea, Benidorm, Callosa d’En Sarri’a, L’Alfàs de Pí, Polop de la Marina, La Nucia i La Vila. I es convida a la resta de municipis que conformen la comarca de la Marina Baixa i que alberguen una població menor.

Comparteix

Icona de pantalla completa