Diari La Veu del País Valencià
Més places d’aparcament per a discapacitats a Finestrat
La Regidoria de Tràfic i Seguretat de l’Ajuntament de Finestrat ha ampliat el nombre de places d’aparcament per a discapacitats en la Cala atenent a la demanda veïnal i a les necessitats de la zona.
Així, s’ha augmentat el nombre de places de 4 a 6 en primera línia de platja per a donar un millor servei als veïns i turistes que acudeixen a la Cala amb els seus vehicles adaptats. A més, s’han repintat les ja existents reservades per a l’estacionament en el frontal de la platja.
Amb aquesta ampliació de places per a persones amb problemes de mobilitat s’ha superat la ràtio d’espais d’estacionament per a discapacitats que estableix la normativa i que apunta al fet que ha d’haver-hi 1 d’aquestes places disponible per cada 40 aparcaments.
La Cala compta actualment amb 150 places de pàrquing, pel que el ràtio actual després d’augmentar els espais per a mobilitat reduïda està en 1 cada 25, per sobre del que estableix la normativa.
Amb aquests nous espais s’atenen les demandes d’aquest col·lectiu així com a la necessitat generada per l’increment de visitants en època estival. A més, és una aposta de l’Ajuntament per oferir totes les facilitats de mobilitat possibles a aquest col·lectiu.

Comparteix

Icona de pantalla completa