Diari La Veu del País Valencià
Comença la campanya de vacunació antiràbica a Finestrat
Enguany inclourà també la desparasitación de la tènia per als gossos.
Les Concejalias de Medi ambient i Sanitat de l’Ajuntament de Finestrat engegaran dilluns que ve una nova campanya de vacunació antirràbica que inclourà també enguany la desparasitación de la tènia per a gossos.
La campanya començarà el dia 18 de juliol fins al dia 23 de juliol. Els veïns que tinguen un gos podran acudir a la clínica veterinària del casc històric (situada en el carrer Figueretes, 31), perquè li posen a la seua mascota la corresponent vacuna antirràbica, abonant 12 euros per animal. L’horari d’atenció al públic serà de 10:00 a 20:00 hores, concertant cita prèvia (96 587 81 63).
El regidor de Medi ambient, Tomás Sellés, va voler recordar que tots els gossos que vagen a ser vacunats hauran de posseir obligatòriament el microxip.
L’edil va insistir en la necessitat de vacunar cada any als animals “per a evitar mals majors davant qualsevol incidència”. El responsable de l’àrea va voler posar en valor el treball que realitza l’Ajuntament perquè el cost de la mateixa “siga menor per a cada ciutadans per a fomentar que aquesta pràctica es duga a terme i evitar problemes”.
La campanya informativa d’aquesta acció de les regidories de Medi ambient i Sanitat inclou la difusió de cartells, informació en xarxes socials, pàgina web municipal i també l’enviament d’un correu electrònic.

Comparteix

Icona de pantalla completa