Diari La Veu del País Valencià
Finestrat – Prova final de Volei Platja
Finestrat acollirà el pròxim 14 d’agost la prova Final de Volei Platja de la Comunitat Valenciana en La Cala en la categoria sènior masculina i femenina en la modalitat A2 organitzat per la Federació de Voleibol de la Comunitat Valenciana, amb la col·laboració de la Concejalia d’Esports, per a la prova Final del circuit autonòmic absolut.

La decisió de l’entitat es deu, entre altres coses, al fet que la platja de la localitat reuneix els requisits idonis per a aquest tipus d’esdeveniments. A més, compta amb una dilatada experiència en campionats d’Espanya i Europa.

Aquest campionat tindrà una puntuació doble respecte a les altres proves del circuit. El torneig està homologat per la RFEVB ja que puntua a nivell individual per al rànquing nacional.

Per a formalitzar la inscripció s’haurà d’enviar el butlletí per correu electrònica a [email protected] abans del dijous, 11 d’agost, a les 13.00 hores. El mateix dia de la prova s’abonaran els 15 euros per jugador a l’organització.

A més, el Club Voleibol Finestrat, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Finestrat, organitzarà el mateix dia 14 d’Agost un torneig Popular Mixt de 4×4 en el qual tothom podrà participar i practicar Volei Platja.

Per a formalitzar la inscripció s’han d’enviar les dades de l’equip junt el justificant d’ingrés al correu electrònic [email protected] abans del divendres, 12 d’agost, a les 13.00 hores. El preu serà de 15 euros per jugador/a i es rebrà una samarreta de joc. Els vencedors aconseguiran diversos premis com a entrades a parcs temàtics, entre uns altres.

El regidor d’Esports, David Alarcón, va destacar que “la Federació de Voleibol de la Comunitat Valenciana ha triat la nostra platja per a celebrar aquest torneig que puntua per al rànquing nacional perquè la nostra arena reuneix els requisits òptims per a aquest tipus de torneig”. Així va indicar que, a més, “s’ha programat un tornero per als veïns que vulguen gaudir d’aquest esport i conèixer com es juga des de dins”.

Aquests dos tornejos, el professional i el popular, se celebraran “un dia abans del tradicional Torneig del 15 d’agost de la Cala de Finestrat que tanta gent atrau i congrega en la platja al voltant del Volei Platja i que porta quasi 40 anys celebrant-se”.

Comparteix

Icona de pantalla completa