Diari La Veu del País Valencià
Finestrat – Reobertura de la tenda Juguetilando
NOVA OBERTURA EN EL BULEVARD COMERCIAL DE FINESTRAT

L’alcalde de Finestrat, Juan Francisco Pérez, va assistir aquest divendres, al costat de la regidora de Comerç, Mª Dolores Viudes, i l’edil de Medi ambient, Tomás Sellés, a la reobertura de la tenda Juguetilando en el bulevard comercial. A l’acte també va assistir el senador per Alacant, Agustín Almodóvar.

Aquesta empresa porta més de 30 anys dedicada a la joguina i ja comptava amb instal·lacions en el bulevard que han estat remodelades. Va iniciar la seva marxa a Onil (Alacant) i actualment compta amb 50 tendes repartides per Espanya, entre elles la de Finestrat on té les seues oficines centrals.

Aquesta reobertura s’uneix a les últimes que s’han dut a terme a la zona comercial de Finestrat ja les noves tendes que han obert els últims mesos, l’última d’elles l’Outlet d’El Corte Inglés. En les properes setmanes i mesos s’espera l’arribada d’altres marques com Cortefiel o Leroy Merlin.

L’alcalde va destacar que Finestrat “està de ratxa” quant a l’arribada de grans marques es refereix i va indicar que “especialment empreses com Juguetilandia són de destacar perquè va ser una de les primeres tendes que va arribar al bulevard comercial i que va tenir visió de futur per situar-se en el nostre municipi”.

Juan Francisco Pérez va afegir que gràcies a aquestes obertures “Finestrat és el municipi amb menys taxa d’atur” ja que totes elles contrubuyen a generar ocupació. “M’agradaria que Finestrat arribés a la plena ocupació i aquest és el repte que ens marquem pel que queda de 2016 i per 2017”, va afirmar.

Comparteix

Icona de pantalla completa