Atac feixista a la seu de Compromís a Ontinyent

“Si pretenien fer-nos por, no ho han aconseguit, ni ho aconseguiran”
11 gener 2014 01:00h
RedactaVeu / Ontinyent

Des de Compromís per Ontinyent i la Vall d’Albaida, denuncien l’atac que ha sofert la seu durant la matinada del dissabte 11 de gener. “Passades la 1 de la matinada, un grup d’energúmens ha llançat botelles de vidre plenes de pintura a la seu de Compromís per Ontinyent situada al Carrer Major, i han embrutat la façana, la porta d’accés als pisos dels veïns de l’edifici i el carrer. Des del col·lectiu condemnem durament aquest atac antidemocràtic a mans d’aquells que utilitzen la violència per a imposar la seua raó”.

Els fets estan en mans de la policia que ha assegurat que està treballant per tal de trobar els autors de l’atac. “Nosaltres no entrarem en el seu joc, perquè nosaltres estem en el joc de la democràcia, i res ni ningú ens en farà eixir. Seguirem treballant per Ontinyent i pel País Valencià allà on els ciutadans i ciutadanes ens confien el seu vot”.

El portaveu Comarcal de Compromís, Joan Gilabert, ha assegurat que “amb aquest acte vandàlic no s’ha aconseguit cap propòsit.” “No som la primera seu de Compromís que ha sofert aquests atacs, ja ha passat a altres llocs com València, Gandia o Picanya. Fins i tot companys de les Corts han sofert amenaces de mort. Però ni això ni res serà suficient per a evitar que continuem treballant per millorar la vida dels ontinyentins i dels valencians.” “Si pretenien fer-nos por no ho han aconseguit, ni ho aconseguiran”, sentenciava.

A Compromís “creiem fermament en la democràcia i el diàleg per a defensar els nostres ideals, qui vulga enfrontar-se amb nosaltres ho haurà de fer presentant-se a unes eleccions. Condemnem i repudiem els fets ocorreguts i animem els covards que l'han dut a terme a eixir de l’anonimat. Si no ho fan, serà la justícia qui els posarà noms i cares”.

“No ens callaran i seguirem lluitant amb les armes que ens dóna la democràcia”.

next