Diari La Veu del País Valencià
Finestrat – 2 tallers per a majors sobre informàtica i alimentació saludable
Els cursos compten amb una subvenció de la Diputació d’Alacant.

La Regidoria de Benestar Social oferirà dos tallers per als majors de Finestrat en els quals s’ensenyarà als assistents informàtica i alimentació saludable.

Els tallers s’emmarquen dins de les subvencions a municipis de menys de 50.000 habitants per a la realització d’activitats de promoció social dirigides a col·lectius vulnerables convocades per la Diputació d’Alacant. En el cas de Finestrat, l’import concedit és d’al voltant de 2.000 euros.

En concret, el curs de ‘Iniciació a la informàtica per a la Tercera Edat’ pretén potenciar una activitat dinàmica i participativa per als majors on se’ls ensenyarà nocions bàsiques per a utilitzar un ordinador, programes, fulls de càlcul i processadors de text o introducció a Internet i al correu electrònic.

L’altre taller, ‘Alimentació saludable per a la Tercera Edat’, té com a objectiu millorar l’estat de salut de les persones majors de Finestrat, tant a l’hora d’evitar hàbits poc saludables com prevenir malalties.

En ell s’ensenyarà als assistents nocions sobre nutrició, informació general sobre l’obesitat i sobrepès, malalties relacionades amb aquestes qüestions o recomanacions per a portar una alimentació saludable amb nocions sobre hàbits. També els assistents podran participar de forma activa realitzant els seus propis menús orientats per un nutricionista.

L’Ajuntament de Finestrat, des de la Concejalia de Benestar Social, informarà pròximament de les dates i el procediment per a poder inscriure’s en aquests tallers.

Comparteix

Icona de pantalla completa