Diari La Veu del País Valencià
Finestrat – Conveni amb Leroy Merlin per a fomentar la contractació d’aturats
L’empresa té prevista obrir la seua tenda en la zona comercial en el mes de desembre i generarà 80 llocs de treball directes

L’alcalde de Finestrat, Juan Francisco Pérez, ha signat aquest matí un conveni de col·laboració de foment de l’ocupació amb l’empresa Leroy Merlin per a facilitar la contractació de persones aturades del municipi per a la nova tenda que la mercantil té prevista obrir en la zona comercial.

A la signatura d’aquest document han assistit el director de Leroy Merlin – Finestrat, Féliz García; el director regional de Leroy Merlin – zona Alce, Iñigo Pérez; i el responsable d’Expansió de l’empresa, Borja Arambarri; així com la regidora de Comerç, Mª Dolores Viudes.

L’alcalde va voler agrair a l’empresa i al director de Leoy Merlin – Finestrat que “hagen triat el nostre municipi per a instal·lar-se”. Juan Francisco Pérez va indicar que “estem més que satisfets perquè hem signat un conveni de foment de l’ocupació on els veïns en situació de desocupació o que vulguen treballar tindran la possibilitat de formar part de la plantilla”.

La nova tenda de Leroy Merlín, que té prevista la seua obertura per a desembre, “generarà uns 80 llocs de treball directes on esperem que tinguen cabuda tota aquesta gent de Finestrat que s’han estat formant” però aquella “de la comarca de la qual es tramitaran també els seus currículums”.

Aquest conveni arreplega el compromís de col·laboració entre l’Ajuntament de Finestrat i Leroy Merlin dirigit a facilitar la màxima inserció laboral de les persones aturades que estiguen empadronades en el municipi. Aquesta col·laboració es durà a terme a través del Servei Municipal d’Intermediació Laboral (Agència de Desenvolupament Local)

Quan l’empresa necessite contractar més personal ho comunicarà al consistori, indicant els requisits i perfil que cerquen. L’Ajuntament a través del servei d’Intermediació Laboral, serà qui farà públics les dades rebudes i arreplegarà les sol·licituds. Els candidats seran “preferentment” veïns de Finestrat però l’alcalde va indicar que “

A més, l’Ajuntament de Finestrat “posarà a la disposició de Leroy Merlin les instal·lacions municipals perquè realitzen els seus processos de formació i quasi tots els processos de selecció es faran en el Viver d’empreses, en el bulevard comercial, perquè no s’hagen de fer grans desplaçaments i donar facilitats a les companyia”.

El document signat avui té una vigència d’un any “amb voluntat de renovació”, va indicar l’alcalde. “No obstant açò, marquem unes dates perquè en el transcurs del temps poden sorgir noves necessitats que incorporar al conveni”.

L’alcalde va finalitzar recordant que aquest conveni “s’uneix a uns altres que hem signat amb altres marques comercials instal·lades en el municipi i esperem seguir treballant amb les altres empreses que es vulguen instal·lar en el municipi intentant donar una possibilitat de treball als veïns de Finestrat”.

“Finestrat sempre havia sigut un lloc on els veïns havien d’anar-se a treballar fora a altres poblacions i ara ha passat de ser un referent d’ocupació en la comarca”, va apuntar l’alcalde.

Comparteix

Icona de pantalla completa