Diari La Veu del País Valencià
La música i el teatre infantil inunden el casc històric de Finestrat
Finestrat va celebrar aquest cap de setmana dues actuacions incloses en el programa cultural d’estiu ‘Sensacions d’Estiu’. El dissabte, la protagonista va ser la música amb el concert ‘Una comarca de Música’; el diumenge, van anar els més xicotets els que van gaudir de l’obra de teatre ‘Circ Cacau’ en la Plaça del Poble.

El concert del dissabte va reunir a tres bandes formades per música de Finestrat i la comarca. Els primers a pujar a l’escenari, situat en la Plaça del Poble, van anar els components de la SFA Clarinet Orchestra amb el director Marcos Ivorra al capdavant. Els joves van interpretar quatre temes com ‘El aprendiz de Brujo’ o ‘Oblivion’, entre uns altres.

Els següents a oferir els seus repertori van ser els integrants de la Brass Band FSMMB dirigida per Juan Tomás Laviós i que van tocar versions com ‘María’ del musical ‘West Side Story’ o ‘Its not Unusual’ de Tom Jones.

Els últims a pujar a l’escenari van ser la SFA Saix Ensemble amb el seu director Toni Barber els qui van interpretar ‘Gallito’, ‘És Vedrà’, una versió de ‘Fama’ o un recopilatori de cançons Disc. Més de 200 persones van seguir aquest concert en la Plaça del Poble.

El diumenge, la programació de ‘Sensacions d’Estiu’ va continuar amb un teatre infantil en la mateixa plaça al que van assistir els més xicotets. L’obra ‘Cric Cacau’ va fer riure als més xicotets.

La programació cultural de l’estiu a Finestrat continua el cap de setmana vinent amb l’obra de teatre infantil ‘Pirates’ que serà el divendres, 29 de juliol, a les 20.00 hores en la Plaça de la Mel (La Cala de Finestrat); el dissabte serà el torn del Jazz en l’Ermita a les 22.00 hores; i el diumenge, 31 de juliol, un concert de Rondalla Cordes i Veus en la Font del Vaig moldre a les 22.15 hores.

Comparteix

Icona de pantalla completa