Diari La Veu del País Valencià
Finestrat – Subvenció de la Dipu per al servei d’ajuda a domicili
L’ajuda anirà destinada a una grua elèctrica per a l’atenció de persones amb mobilitat reduïda
La Diputació d’Alacant ha concedit a Finestrat una subvenció destinada a l’adquisició d’equipament per a col·lectius vulnerables per valor d’1.200 euros que anirà destinada a l’adquisició d’una grua elèctrica per a atendre als usuaris del servei d’ajuda a domicili.

Aquest import a més també preveu l’adquisició de material per al Club de Pensionistes de Finestrat.

La grua elèctrica sol·licitada té per objecte atendre situacions de necessitat en persones amb limitacions importants d’autonomia personal en el domicili. Aquesta ajuda tècnica serà realitzada per auxiliars d’ajuda a domicili dins del Programa de Convivència. Aquesta maquinària permetrà realitzar tasques de condícia personal, mobilitat i canvis posturals per a les persones que estiguen en llit.

La regidora de Benestar Social, María Llorca, va voler agrair a la “institució provincial aquesta ajuda concedida per a Benestar Social” i va destacar que “aquestes ajudes de la Diputació d’Alacant són molt importants per a municipis com Finestrat ja que permeten millorar serveis com el de l’Ajuda a domicili”, entre uns altres.

L’edil va destacar que aquesta subvenció s’uneix a la de més de 2.000 euros que la Diputació d’Alacant també ha concedit al municipi per a poder oferir dos cursos als majors de la localitat: un sobre iniciació a la informàtica i l’altre d’alimentació saludable.

Comparteix

Icona de pantalla completa