Diari La Veu del País Valencià
Finestrat es prepara per a les festes patronals
La Comissió de Festes, Cossos de Seguretat, Tècnics i Ajuntament es reuneixen per a coordinar el dispositiu especial per als dies festius.

Les Festes Patronals de Finestrat ja estan en marxa. La reunió per a coordinar el dispositiu especial per a les Festes Patronals de Finestrat que se celebren del 18 al 21 d’agost i el 24 d’agost, Dia de Sant Bertomeu, es va celebrar aquest dimarts.

A la reunió va assistir el regidor de Serveis Tècnics i Festes, Tomás Sellés; membres de la Policia Local; responsables d’Obres i Serveis Tècnics; i diversos membres de la Comissió organitzadora (De Bar en Pi) així com de la ‘Cordà’.

L’objectiu d’aquesta reunió és coordinar a tots els departaments i comissions que participen en els dies de festa per a garantir el bon desenvolupament de les mateixes i la seguretat dels participants.

El regidor de Festes va indicar que “aquesta reunió té com a objectiu coordinar a tots els departaments que s’involucren en els dies grans de Finestrat. És necessari comptar amb un pla d’actuació perquè els actes i celebracions se celebren sense cap incident i de la millor forma possible per a tots”.

El dispositiu de seguretat d’enguany comptarà amb un reforç especial de la Policia Local duplicant els torns per a la cobertura dels actes, especialment la tarde-nit del dissabte quan s’aglutinen molts dels actes amb pirotècnia. Els principals actes de Festes estaran coberts també per un servei d’ambulància perquè els dies festius transcórreguen sense incidències.

A més, la Concejalia de Seguretat Ciutadana va voler destacar que el telèfon 112 atendrà qualsevol incidència i altres qüestions, a més de que estarà disponible el d’informació de la Policia Local (639620690) les 24 hores del dia.

Durant les Festes Patronals de Finestrat també hi haurà un dispositiu especial de neteja que s’uneix al diari. Les brigades passaran al matí i a la vesprada per les ‘penyas’ o barraques per a repartir i arreplegar les borses de brossa.

Quant al trànsit de vehicles, el carrer Nou quedarà tallat el Dia de les Paelles (14 d’agost) des de les 10.00 hores fins que finalitze la celebració. Així, des del dia 18 fins al 21 d’agost, quedarà prohibit l’accés del tràfic rodat al casc històric.

Comparteix

Icona de pantalla completa