Diari La Veu del País Valencià
Finestrat amplia el termini de participació del PGOU
L’Ajuntament ha aprovat una pròrroga de 30 dies hàbils a partir del 2 d’agost.
L’Ajuntament de Finestrat ha ampliat el termini de participació pública i consulta de la versió preliminar del Pla General Estructural i Estudi Ambiental i Territorial Estratègic. La pròrroga aprovada és de 30 dies hàbils a partir del 2 d’agost de 2016.
Durant aquest període de pròrroga, qualsevol persona o entitat podrà consultar la documentació en les dependències municipals, de dilluns a divendres, no festius, en horari de 9.00 a 14.00 hores o bé en la pàgina web de l’Ajuntament de Finestrat.
Durant aquest període es podran presentar les al·legacions i observacions que s’estimen convenients pels afectats o interessats.
L’alcalde Juan Francisco Pérez va indicar que “hem decidit allargar el procediment d’exposició pública per a poder atendre i estudiar totes les al·legacions que se’ns presenten i fins i tot donar la possibilitat que es presenten més”.
El procés d’exposició pública del PGOU de Finestrat va començar al maig de 2015. Durant un any, l’Ajuntament va engegar un procés de participació pública en el qual es van realitzar quasi una desena xarres per a aportar les seues idees.

Comparteix

Icona de pantalla completa