Diari La Veu del País Valencià
Finestrat celebra el dia del patró Sant Bertomeu
Els quatre dies de Festes se salden sense cap incidència greu i amb l’assistència de centenars de persones.

Finestrat celebrarà aquest dimecres, 24 d’agost, el Dia del Patró, Sant Bertomeu, amb una jornada festiva en la qual els protagonistes seran els majors del municipi.

La jornada començarà amb una missa en Honor a Sant Bertomeu i la Pujada del Santíssim Crist del Remei a l’Ermita a les 12.00 hores. A les 14.00 hores serà el tradicional menjar per als Jubilats i Pensionistes de Finestrat en la Sala Jove.

Per a acabar, a les 18.00 hores, tindrà lloc una Gran Partida de Pilota Valenciana en el C/La Fonteta en la qual participaran fins a vuit jugadors. Al matí, a les 10.30 hores, també es podrà veure en el carrer L’Hort partits de l’Escola de Pilota de Finestrat.

Amb el Dia del Patró Finestrat tanca les Festes Patronals de 2016 que es van iniciar el 14 d’agost amb el Dia de les Paelles per a continuar del 18 al 21 d’agost amb els actes tant religiosos com a lúdics com a ‘l’Arreplegà de Barraques’, el ‘Pregó’, l’Ofrena, la Desfilada de l’Humor o la Processó.

A més, enguany es va recuperar la tradicional ‘Cordà’ després de sis anys. En ella van participar membres de l’Associació al costat de desenes de participants que van gaudir del foc.

Les Festes Patronals de Finestrat han comptat amb un desplegament de seguretat especial format per una desena d’agents cada dia. Quant a les incidències en els dies festius, destacar que la jornada de la ‘Cordà’ va transcórrer sense cap incident durant les més de tres hores que va durar l’acte. Quant a les intervencions, solament es va atendre a dos ferits lleus a més d’atendre alguna trucada de veïns per problemes de soroll.

Comparteix

Icona de pantalla completa