Diari La Veu del País Valencià
Arranca el curs escolar a Finestrat
Els dos col·legis compten amb el 100% de professorat i cap ha sol·licitat la jornada contínua
Els dos centres educatius de Finestrat, el CEIP Puig Campana i el CEIP Balcó de Finestrat, han arrencat aquest dijous el curs 2016/2017 amb més de 400 alumnes a les seves aules. A més, tots dos compten amb el 100% de professorat.
La regidora d’Educació, Mª Dolores Viudes, i el primer tinent alcalde, Víctor Darío Llinares, han acompanyat als escolars en el seu primer dia de classe i els han donat la benvinguda als seus respectius centres.
El CEIP Puig Campana, situat en el casc històric de Finestrat, arrenca el curs amb 185 matrícules. La línia educativa d’aquest centre és PPEV (programa plurilingüe d’ensenyament en valencià), on la llengua vehicular és el valencià. Aquest centre inicia l’any a més amb nova directora, Mª Mercedes Va baldar Climent.
El CEIP Balcó de Finestrat inicia aquest nou curs amb més de 200 matrícules d’alumnes. En aquest centre, la línia educativa és PPEC (programa plurilingüe d’ensenyament en castellà), on la llengua vehicular és el castellà. El director d’aquest centre és José Vicente Galán.
Tots dos centres comptaran amb servei de menjador escolar des d’aquest dijous de setembre fins a juny de 2017. A més, com cada any, els alumnes del CEIP Balcó de Finestrat compten amb servei de transports escolar que recollirà als nens de la Cala i les urbanitzacions de Terra Marina, Sierra Cortina i Golf Badia. Cap dels centres ha sol·licitat la jornada contínua.

Comparteix

Icona de pantalla completa