Diari La Veu del País Valencià
Finestrat – Classes d’anglès, valencià i espanyol per a estrangers
Els cursos aniran d’octubre a maig i també es faran classes de suport escolar

La Regidoria d’Educació de Finestrat ha organitzat diversos cursos d’idiomes i promoció cultural en els quals s’oferirà classes d’anglès, valencià i espanyol per a residents d’altres nacionalitats. A més, també s’oferiran classes de suport escolar.

Aquests cursos es realitzaran en dies lectius de dilluns a divendres entre el 17 d’octubre i el 31 de maig (tots dos inclusivament) i estan destinats a adults empadronats en el municipi de Finestrat; les classes de suport seran per a escolars de 8 a 18 anys.

Els interessats hauran d’acudir a inscriure’s en el Departament d’Educació de l’Ajuntament de Finestrat (primera planta) o en l’Extensió Administrativa de la Cala. Les classes es donaran a la Casa de Cultura del municipi o en la mateixa extensió de la Cala.

L’objectiu d’aquests cursos d’idiomes i promoció cultural és fomentar el coneixement i aprenentatge de les dues llengües oficials als habitants del municipi. A més es pretén la integració dels residents d’altres nacionalitats mitjançant el domini d’aquestes mateixes i facilitar l’accés a un lloc de treball mitjançant el coneixement de l’anglès.

L’Ajuntament de Finestrat organitza aquest tipus d’activitats des de fa diversos anys. El municipi compta amb una població actual de 8.211 habitants dels quals més de 4.000 són residents d’altres nacionalitats.

Comparteix

Icona de pantalla completa