Diari La Veu del País Valencià
Finestrat rep material informàtic per a la Llar del Pensionista
Una subvenció de la Diputació d’Alacant permet obtenir un ordinador i una impressora per a l’associació.
El Club de Convivència de Jubilats i Pensionistes de Finestrat va rebre aquest dilluns de mans de l’Ajuntament un lot de material informàtic format per un ordinador i una impressora. Una subvenció de la Diputació d’Alacant ha permès obtenir aquests objectes que serviran perquè els majors del municipi puguen realitzar tot tipus de tasques.
La regidora de Benestar Social, María Llorca, va ser l’encarregada de lliurar els dos objectes al Club de Convivència de Jubilats i Pensionistes en la seu en el Llar del Pensionista, situat en la Casa de Cultura.
María Llorca va voler agrair a la Diputació d’Alacant l’aportació que ha fet “perquè puguem seguir atenent a les necessitats dels nostres veïns, en aquest cas, dels majors de Finestrat”. A aquesta ajuda s’uneix una altra per a l’adquisició d’una grua per al servei d’ajuda a domicili.
Aquesta subvenció s’uneix a la de més de 2.000 euros que la Diputació d’Alacant també ha concedit al municipi per a poder oferir dos cursos als majors de la localitat: un sobre iniciació a la informàtica i l’altre d’alimentació saludable.

Comparteix

Icona de pantalla completa