Diari La Veu del País Valencià
Finestrat realitza obres de millora en el cementeri municipal
L’Ajuntament de Finestrat ha dut a terme obres de millora en el cementeri municipal amb les quals s’ha pavimentat tres dels passadissos de les instal·lacions en els quals hi havia graveta.

L’actuació s’ha fet sobre una superfície de 160 metres quadrats en la qual s’ha substituït la grava existent per rajoles prefabricades de formigó de diversos colors. L’obra ha comptat amb una inversió municipal de 6.000 euros.

Amb aquesta millora s’ha acabat de pavimentar el cementeri de manera que actualment seguisca la mateixa estètica. A més, amb aquesta obra s’ha atès a les peticions dels usuaris d’aqueixa part del cementeri i alguns treballadors ja que la grava existent dificultava l’accés o les tasques dels operaris.

L’alcalde Juan Francisco Pérez i el regidor de Serveis Tècnics, Tomás Sellés, han visitat les instal·lacions per a comprovar l’estat de les mateixes. “Amb aquesta obra atenem a les peticions dels usuaris d’aquesta part del cementeri ja que la graveta existent impedia que s’accedira amb facilitat”, va indicar l’edil de l’àrea. L’alcalde va apuntar que “la pavimentació d’aquests tres passadissos és l’última que faltava en la instal·lació municipal”.

Comparteix

Icona de pantalla completa