Diari La Veu del País Valencià
Trobada amb l’alcalde a Finestrat
El primer edil va parlar sobre aigua, l’IBI i obres realitzades en el municipi aquest any entre altres assumptes i després va atendre a les preguntes dels assistents
L’alcalde de Finestrat, Juan Francisco Pérez, va celebrar aquest dijous a les 20.00 hores la ‘Trobada amb l’alcalde’ a la Casa de Cultura, la segona xerrada amb la ciutadania que realitza des que accedís al càrrec i a les quals es va comprometre a l’inici de la legislatura.
En la reunió d’ahir davant més d’un centenar de veïns, a la qual també van acudir els regidors de Govern, el primer edil va parlar de diversos temes com l’aigua, l’IBI o les obres realitzades en el municipi des que va començar l’any així com projectes futurs.
El primer edil va explicar que en aquesta trobada “hem explicat quins han estat les gestions dels últims mesos per part de l’Ajuntament” perquè els veïns coneguessin de primera mà les tasques i diverses obres realitzades A més, “hem posat l’accent en el tema de l’aigua o el rebut de l’IBI que sempre genera molta controvèrsia entre els ciutadans i poder explicar-los quin és la situació actual”.
A més, l’alcalde va destacar les inversions que han fet altres administracions com la Diputació d’Alacant per millorar espais de la localitat o les inversions municipals com la realitzada en el cementiri per acabar de pavimentar tota la instal·lació.
El primer edil també va parlar de l’arribada de la fibra òptica o d’economia destacant les dades de l’atur en el municipi, amb una de les taxes d’aturats més baixes de la comarca, a més de l’arribada de noves empreses o noves contrucciones.
Després d’aquesta primera part en la qual l’alcalde va fer la seva intervenció, arribo el torn de preguntes per als veïns. Durant aquest període, els ciutadans van intervenir amb més d’una desena de preguntes centrades en diversos temes com la neteja, les escombraries o qüestions determinades d’alguns carrers.
L’alcalde va afirmar que “estic molt satisfet perquè ha estat molt participatiu amb 15 o 20 preguntes per part dels veïns, cadascun amb la seva problemàtica o què volen millorar”. Així va apuntar que “volem continuar aquestes reunions periòdicament per seguir coneixent dels ciutadans, visquin on visquin, quins són les seves principals inquietuds”.

Comparteix

Icona de pantalla completa