Diari La Veu del País Valencià
Finestrat – Conveni amb les AMPA dels centres escolars
L’AJUNTAMENT DE FINESTRAT SIGNA UN CONVENI AMB LES AMPA DELS CENTRES ESCOLARS

L’Ajuntament de Finestrat ha subscrit aquest dimarts un conveni de col·laboració amb les AMPA dels dos centres escolars del municipi.

L’alcalde, Juan Francisco Pérez, i les presidentes de les AMPA del CEIP ‘Balcó de Finestrat’ i CEIP Puig Campana han signat el document que té com a fi promoure les activitats culturals, educatives i lúdiques que tots dos col·legis realitzaran durant el curs escolar. A la signatura del conveni també va assistir la regidor d’Educació, María Dolores Viudes.

Les dues AMPA de la localitat expliquen en l’actualitat amb desenes de pares i mares. Amb aquest conveni de col·laboració, l’Ajuntament ajuda a aquestes entitats perquè realitzen diverses activitats durant el curs escolar com la celebració de festes, excursions, tallers o un altre tipus d’actes solidaris.

La regidor d’Educació va indicar que “com cada any, des de l’Ajuntament oferim el nostre col·laboració als pares i mares que formen les AMPA perquè seguisquen oferint activitats lúdiques als escolars”. María Dolores Viudes va destacar que “el treball que fan aquest grup de pares és molt important als centres i per això seguirem recolzant-ho”.

Comparteix

Icona de pantalla completa