Diari La Veu del País Valencià
Primera trobada de la VII Lliga CV de Taekwondo a Finestrat
El pavelló municipal de Finestrat acull aquest cap de setmana la VII Lliga Comunitat Valenciana de Taekwondo, en concret, la primera trobada que tindrà lloc enguany. El dissabte 22 i el diumenge 23 es donaran cita més de 700 competidors que lluitaran per a classificar-se per als campionats autonòmics i d’Espanya.

La jornada del dissabte començarà a les 9.00 hores i es desenvoluparà fins a les 21.00 hores; el diumenge arrancarà a la mateixa hora fins a a la vesprada. Durant la jornada es podran veure Taekwondo ‘Poomsae’ i Combat.

Amb tot, l’organització de l’esdeveniment espera una afluència d’entre 3.500 i 4.000 persones durant el cap de setmana per a les diferents activitats que es van a dur a terme en el pavelló municipal de Finestrat.

L’esdeveniment esportiu està organitzat per la Federació de Taekwondo de la Comunitat Valenciana al costat de l’Escola Esportiva Finestrat i col·labora la Concejalia d’Esports de l’Ajuntament de Finestrat i la Diputació d’Alacant, entre uns altres.

El regidor d’Esports, David Alarcón, va indicar que “Finestrat es convertirà aquest cap de setmana en la capital del Taekwondo on es reuniran centenars de participants que cerquen classificar-se per a diferents competicions”. A més va apuntar que “seguirem apostant per l’esport i per aquest tipus d’esdeveniments que des de l’Ajuntament”.

Comparteix

Icona de pantalla completa