Diari La Veu del País Valencià
Finestrat – Lan Party tecnològica de videoconsoles i ordinadors
Joventut informa que encara queden places per a inscriure’s al curs de creació de pàgines web.

Finestrat es convertirà en el bressol de les videoconsoles el dissabte, 17 de desembre, amb la Lan Party tecnològica que ha organitzat la Regidoria de Joventut. A partir de les 10:00 hores, la Sala Jove de la Casa de Cultura acollirà durant 12 hores aquesta trobada de consoles i ordinadors, on es donaran cita els amants de l’era tecnològica per a gaudir dels regals, campionats i xarrades organitzades per a aquesta jornada. Segons va explicar l’edil de Joventut, Amelia Mayor, “es tracta d’un esdeveniment gratuït que reunirà a un grup de joves per a jugar, compartir i intercanviar informació, a més de generar un clima idoni per a conèixer gent, fer nous amics i aprendre nous coneixements sobre la tecnologia i el món de les comunicacions”.

Tot el que estiga interessat a formar part d’aquesta informatitzada trobada, ja pot realitzar la seua inscripció a través de la web www.logrodesbloqueado.com o del mail [email protected]. Per a obtenir més informació poden cridar al telèfon 606936432 o contactar a través del Whatsapp 625355717. La regidora va explicar que “la inscripció serà gratuïta però obligatòria, per la qual cosa animem a tots els joves a inscriure’s com més prompte millor i s’animen a gaudir d’aquesta jornada on l’entreteniment està cent per cent assegurat”.

D’altra banda, des de la Regidoria de Joventut informen que encara queden places per a inscriure’s al curs de creació de pàgines web, que tindrà lloc del 2 de novembre al 20 de gener. El curs tindrà un preu de 10€ i constarà de 40 hores que seran impartides els dimecres i divendres, de 18.00 a 20.00 hores, en el Viver d’empreses de la localitat. Durant el desenvolupament del mateix, els assistents aprendran com crear pàgines web senzilles i s’ensenyarà als alumnes a maquetar, organitzar i dissenyar una web així com a publicar-la i allotjar-la correctament.

Els interessats poden inscriure’s en la Concejalia de Joventut (3ª planta de l’Ajuntament), a través del correu [email protected] o en el telèfon 606 936 432.

Comparteix

Icona de pantalla completa