Diari La Veu del País Valencià
Finestrat – Inici de les classes d’idiomes
MÉS DE 80 ALUMNES PARTICIPEN EN ELS CURSOS D’IDIOMES I PROMOCIÓ CULTURAL ORGANITZATS PER LA REGIDORIA D’EDUCACIÓ

La regidora d’Educació, Mª Dolores Viudes, ha acudit a l’inici de les classes d’idiomes organitzes per la seua Regidoria, per donar la benvinguda als 80 alumnes que s’han inscrit a aquests cursos amb l’objectiu de perfeccionar els seus coneixements en anglès i espanyol. Més de 80 alumnes van a formar part d’aquests cursos que s’han organitzat tant a la Casa de Cultura municipal situada en el casc històric, com al Centre Social Multiusos de la Cala. Segons paraules de l’edil d’Educació, Mª Dolores Viudes, “com és habitual des de fa anys, hem organitzat aquestes classes en els dos nuclis urbans del municipi, per facilitar l’accés i el trasllat als residents de tot el terme municipal”.

L’objectiu d’aquests cursos d’idiomes i promoció cultural és fomentar el coneixement i aprenentatge de l’anglès i de l’espanyol entre els habitants del municipi. “Amb aquestes classes busquem iniciar o perfeccionar l’anglès entre els residents para, en el cas dels més joves, ajudar-los en la seua incorporació al mercat laboral o millorar el seu currículum i en el cas dels residents d’altres nacionalitats fent que es familiaritzin amb l’idioma i poder així fomentar la integració i donar a conèixer la nostra cultura per mitjà de les nostres llengües oficials”, va afegir l’edil.

Aquestes classes municipals tindran una durada de 8 mesos i s’impartiran 2 hores setmanals. Els interessats encara poden realitzar la seva inscripció els dilluns i dimecres al Centre Social Multiusos de la Cala i els dimarts i dijous, a la Casa de Cultura, en horari de matins.

Tal com va informar Viudes, “a més des de la Regidoria d’Educació estem impartint cursos de suport escolar entre els alumnes de Primària, ESO i Batxiller, per ajudar-los en el seu moment a dia amb les materials lectives”. Per la seua banda, la Regidoria d’Ocupació i Formació que també dirigeix Mª Dolores Viudes, ha organitzat un curs gratuït d’anglès comercial dirigit als empadronats i empresaris locals del municipi per millorar la comunicació i venda en aquest idioma. Aquest curs s’impartirà els dilluns i dijous fins al 15 de desembre, en el Viver d’empreses de la localitat.

Comparteix

Icona de pantalla completa