Diari La Veu del País Valencià
L’alcalde de Finestrat rep campions de l’esport
L’alcalde de Finestrat, Juan Francisco Pérez, ha rebut a l’Ajuntament a tres esportistes del municipi que han aconseguit molt bones classificacions en les seves diferents disciplines.
Beatriz Algado va quedar el passat mes d’octubre com a cinquena classificada del Campionat d’Espanya 2016 de Bodyfitness. Per la seva banda, Alan Lluna i Alexis Ruiz, membres de l’Escola Esportiva de Finestrat, van participar el passat mes d’octubre en el Campionat d’Espanya de Taekwondo Junior com a membres de l’equip de la Comunitat Valenciana. Alan Lluna va guanyar aquest campionat i aquest mes de novembre participarà amb la selecció espanyola en el Campionat del Món de Taekwondo Junior que se celebra en Vancouver (Canadà). Alexis Ruiz va quedar el cinquè classificat en el campionat nacional.
A la trobada van assistir també el president del club de Taekwondo i Hapkiro de Finestrat, Alejandro Climent, i el professor Juan José González. L’alcalde va voler donar l’enhorabona a aquests esportistes pels seus títols i va indicar que “hem de sentir-nos orgullosos de tenir a Finestrat joves com ells que treballen i viuen per l’esport”. Així el primer edil va apuntar que “des de l’Ajuntament seguirem apostant per l’esport i pels diferents clubs del municipi que tan bons professionals tenen”.

Comparteix

Icona de pantalla completa