Diari La Veu del País Valencià
Finestrat celebra el Dia Internacional Conta la Violència de Gènere
L’Ajuntament de Finestrat i l’Escola Esportiva Finestrat han organitzat dues jornades dedicades al Dia Internacional Contra la Violència de Gènere que se celebra el proper 25 de novembre.
Aquest divendres, des de la Concejalia de Serveis Socials i Dona, amb la col·laboració de la Policia Local des del Servei d’Atenció a la Família, s’ha programat una conferència sota el lema: ‘Violència de Gènere: És possible la prevenció? En la qual l’oficial de la Policia Local de Finestrat especialista en aquest àmbit, Óscar Cantos, parlarà als assistents sobre aquest tema i algunes qüestions més sobre la Violència en l’àmbit familiar i de gènere.
La xerrada gratuïta tindrà lloc a les 19.00 hores en el Saló d’Actes de la Casa de Cultura de Finestrat.
A més, el dissabte 26 de novembre, l’Escola Esportiva de Finestrat, amb la col·laboració de la Concejalia de Serveis Socials, Dona i la Policia Local, ha organitzat un seminari per a dones de totes les edats enfocat també a la prevenció de situacions de violència i tècniques bàsiques de defensa personal per sortir de possibles agressions.
El seminari serà gratuït i començarà a les 9.30 hores amb una petita xerrada i s’allargarà fins a les 13.00 hores amb classes pràctiques de defensa personal. Les interessades poden inscriure’s en el telèfon 630 83 31 70 o en correu [email protected]. La data límit per apuntar-se al seminari serà el 21 de novembre.
La regidora de Benestar Social, María Llorca, va explicar que “aquest any hem volgut que el Dia Internacional Contra la Violència de Gènere sigui la policia qui expliqui a les dones aquells mecanismes i eines disponibles per afrontar qualsevol situació de violència en la qual puguin trobar-se. Però no solament aquesta xerrada està dedicada a elles sinó a qualsevol ciutadà perquè sàpiga com actuar enfront d’aquest tipus de situacions”.
A més, va apuntar que “des de l’Escola Esportiva de Finestrat també s’han implicat amb aquest dia per ensenyar a les dones una part més pràctica que els serveixi en determinades situacions”.

Comparteix

Icona de pantalla completa