Diari La Veu del País Valencià
Finestrat i Conforama per la contractació d’aturats
L’empresa té prevista obrir la seva tenda a la zona comercial en el mes de desembre i generarà més de 60 llocs de treball directes
L’alcalde de Finestrat, Juan Francisco Pérez, ha signat aquest matí un conveni de col·laboració de foment de l’ocupació amb l’empresa Conforama per facilitar la contractació de persones aturades del municipi per a la nova tenda que la mercantil té prevista obrir a la zona comercial.
A la signatura d’aquest document han assistit l’alcalde Juan Francisco Pérez; un dels representants de Conforama Espanya, Miguel Ángel Llanes; el director de la tenda de Finestrat, Juan José Rodríguez; i el director d’una de les tendes de la marca a València, Sergio Gericó; així com la regidora de Comerç, Mª Dolores Viudes.
La nova tenda de Conforama té prevista la seva obertura per intervinguts de desembre i preveu la contractació de més de 60 empleats directes. L’establiment tindrà una superfície de venda de 4.575 metres quadrats situats al carrer Rei Jaume I.
L’alcalde va voler agrair a l’empresa i als responsables de Conforama Finestrat que “hagin triat el nostre municipi per instal·lar-se”. Juan Francisco Pérez va indicar que “estem més que satisfets perquè hem signat un altre conveni de foment de l’ocupació on els veïns en situació de desocupació o que vulguin treballar tindran la possibilitat de formar part de la plantilla”.
Aquest conveni recull el compromís de col·laboració entre l’Ajuntament de Finestrat i l’empresa per facilitar la màxima inserció laboral de les persones aturades que estiguin empadronades en el municipi. Aquesta col·laboració es durà a terme a través del Servei Municipal d’Intermediació Laboral (Agència de Desenvolupament Local). Els candidats seran “preferentment” veïns de Finestrat i el document signat avui té una vigència d’un any.
L’alcalde va finalitzar recordant que aquest conveni “s’uneix a uns altres que hem signat amb altres marques comercials instal·lades en el municipi i esperem seguir treballant amb les altres empreses que intentant donar una possibilitat de treball als veïns de Finestrat”.
La nova superfície comercial de Conforama, cadena francesa d’equipament per a la llar, compte en l’actualitat amb 28 establiments a Espanya i preveu aconseguir les 50 tendes en uns tres anys. Una d’aquestes noves tendes serà la de Finestrat, convertint-se en la cinquena de la Comunitat Valenciana on actualment la signatura compta amb presència a València (Alfafar i Burjassot) i Alacant (La Zenia i Alacant), i la vintè novena a Espanya.

Comparteix

Icona de pantalla completa