Diari La Veu del País Valencià
Finalitzen les obres d’un dels parcs infantils de Finestrat
L’alcalde de Finestrat, Juan Francisco Pérez, i el regidor d’Obres i Serveis, Tomás Sellés, han visitat aquest matí les recents obres d’adequació i millora del parc infantil situat a la urbanització Golf Badia. En concret aquestes tasques han consistit en la substitució de la graveta per paviment i una solera de formigó cobert per material de seguretat que garanteix la protecció dels petits usuaris. Així mateix, s’ha procedit a la substitució i reparació dels jocs infantils i s’han col·locat nous berenadors i arbres per assegurar zones d’ombra a l’estiu. Segons va explicar el primer edil, “podríem dir que estem d’estrena amb aquest parc, ja que s’ha remodelat el mateix íntegrament. Ara compta amb nous gronxadors per als nens, noves mesures de seguretat com la incorporació del cautxú en el sòl, nous berenadors i arbres i un colorit diferent en el qual van a poder gaudir els veïns de Golf Badia, una de les urbanitzacions més antigues del municipi”.
Podeu escoltar les delcaracions de l’alcalde en el següent enllaç: http://bit.ly/2gjgerm.
Aquestes obres han estat subvencionades íntegrament per la Diputació d’Alacant, dins de la convocatòria de subvencions a favor d’ajuntaments per a inversions en zones verdes de titularitat municipal. El cost ha estat d’un total de 40.000€.
Llorca va finalitzar explicant que “a causa de l’estreta col·laboració que està tenint la Regidoria d’Obres i Serveis amb totes les comunitats de veïns, també hem arribat a un acord amb les mateixes mitjançant l’aportació de material esportiu. Així, al mateix temps que engeguem un nou parc infantil, també les comunitats han engegat, en col·laboració amb l’ajuntament, noves instal·lacions esportives amb canastres i porteries”.

Comparteix

Icona de pantalla completa