Diari La Veu del País Valencià
Finestrat organitza un curs intensiu per a obtenir el B1 d’anglès
La Regidoria de Joventut ha organitzat un curs intensiu per a obtenir el títol del B1 d’anglès. Aquest curs tindrà una durada de 5 mesos i es realitzarà cada dilluns i dimecres, de 17.30 a 19.30 hores, des del 24 de gener al 13 de juny de 2017. Aquestes classes tindran un cost de 295€ i de 195€ per a tots aquells que figuren inscrits en el padró municipal de Finestrat. Segons va explicar l’edil de l’àrea, Amelia Major “des del departament de joventut seguim apostant per la formació dels nostres joves, per açò, hem organitzat aquest curs que subvencionarem amb 100€ a tots aquells que estiguen empadronats”.

ENS HO EXPLICA L’EDIL EN EL SEGÜENT ENLLAÇ: http://bit.ly/2gexlXZ

El 20 de gener del pròxim any, tindrà lloc en l’Aula de Formació de la Casa de Cultura, una prova examinatoria que marcarà el nivell de preparació de cada alumne. Les classes s’iniciaran transcorreguts 4 dies i l’examen final es realitzarà en el mes de juliol. “Amb aquesta preparació al Cambridge, va informar la regidora, la qual cosa pretenem és ajudar als nostres joves a perfeccionar el seu currículum per a facilitar el seu accés al mercat laboral i impulsar la seua formació per a llaurar-se un futur millor”.

Tot aquell que estiga interessat podrà contactar amb la Regidoria de Joventut de Finestrat a través del telèfon 606936432 o del mail [email protected].

Comparteix

Icona de pantalla completa