Diari La Veu del País Valencià
Finestrat tria els guanyadors del concurs de postals nadalenques
El concurs de postals nadalenques de l’Ajuntament de Finestrat, organitzat per la Regidoria de Joventut, ja té guanyadors en les tres categories que s’han presentat al concurs.
El certamen ha comptat amb la participació de 246 alumnes dels dos col·legis del municipi, CEIP Puig Campana i CEIP Balcó de Finestrat des de 3 a 12 anys (d’Infantil a 6t de Primària).
El primer premi en la Categoria Infantil (de 3 a 5 anys) ha estat per a Samira de Jong, de 5 anys i del curs d’Infantil del CEIP Balcó de Finestrat.
El primer premi en la Categoria Junior (de 6 a 9 anys) ha estat para Zoe Daniel Halevi, de 8 anys i alumne de 3r de Primària del CEIP Balcó de Finestrat.
El primer premi en la Categoria Junior + (de 9 a 12 anys) ha estat para Meva Sofia Quesada, de 10 anys i alumna de 5t de Primària del CEIP Puig Campana.
Els premis als guanyadors es donaran el dimarts 13 de desembre a les 13.00 hores a l’Ajuntament de Finestrat.
A més, la postal guanyadora del premi de la Categoria Junior + (de 9 a 12 anys) ha estat “triada per convertir-se en la felicitació de Nadal amb la qual l’Ajuntament de Finestrat felicitarà el Nadal aquest any”, va afirmar la regidora de Joventut, Amelín Mayor.
“Un any més hem volgut que els més petits presentin els seus dibuixos en aquest concurs i així poder tenir una postal amb la qual felicitar aquesta època nadalenca”, va afegir.

Comparteix

Icona de pantalla completa