Diari La Veu del País Valencià
El bulevard comercial de Finestrat compta amb una nova gran superfície
LEROY MERLÍN INAUGURA LA SEUA TENDA EN EL BULEVARD COMERCIAL DE FINESTRAT

L’alcalde anuncia que demanarà al Ministeri de Foment millorar la senyalització de la zona comercial des de l’AP-7

El bulevard comercial de Finestrat compta amb una nova gran superfície: Leroy Merlín, qui ha inaugurat la seva nova tenda aquest dilluns. A l’acte ha assistit l’alcalde Juan Francisco Pérez, així com membres de la Corporació municipal.

El primer edil i els regidors han recorregut les noves instal·lacions al costat del director general de Leroy Merlín Espanya, Ignacio Sánchez Villares, i el director de Leroy Merlín Finestrat, Félix García, al costat d’altres representants d’aquesta cadena de tendes.

En la seua intervenció, l’alcalde de Finestrat va voler donar l’enhorabona a Leroy Merlín per aquesta nova obertura que se sumeixi a altres grans marques que ja han oberts les seues tendes en el bulevard comercial. El primer edil va indicar que “en aquests temps, és important generar ocupació i riquesa i aquesta és una de les millors formes d’aconseguir-ho”.

Juan Francisco Pérez va destacar en la seua intervenció que “Leroy Merlín ha triat la millor zona possible de la Marina Baixa per instal·lar-se i aquesta és el bulevard comercial de Finestrat. Hi ha molts bulevards en marxa en tota la comarca, alguns acabats, però no és casualitat que les inversions privades triïn el nostre municipi”.

En aquest punt l’alcalde va voler destacar el treball que en aquests últims mesos s’ha fet des de l’Ajuntament: “també és mèrit dels tècnics municipals per la seua agilitat i treball. Aquesta obra, que s’ha fet en temps rècord, també s’ha aconseguit tramitar les llicències i permisos pertinents en aquest mateix temps”. Amb tot, també va recordar el paper que “ha jugat l’Agència de Desenvolupament Local i la Concejalia de Comerç perquè fan una gran labor en ajudar a aquestes marques a aconseguir perfils adequats perquè les persones aconsegueixin una ocupació”.
El primer edil va aprofitar aquesta obertura per “assumir el compromís públic que l’aposta d’aquestes tendes tan avantguardistes i modernes aniran acompanyades d’inversions públiques del mateix nivell o categoria i en això l’Ajuntament de Finestrat també va a ser pioner i treballar en aquest sentit”.

Així va indicar que “acabem de millorar amb la fibra òptica en aquesta zona, els accessos, la seguretat i il·luminació. Però també anem a exigir a altres administracions que senyalitzin millor els nostres accessos a la zona comercial perquè ja és hora que Finestrat tinga un senyal en l’AP-7 que ho indique directament i l’hi ho exigirem al Ministeri de Foment”. “Si les grans marques volen venir al nostre municipi, tenim l’obligació de generar aquest interès i treballar a millorar la nostra infraestructura pública”.

L’alcalde va finalitzar la seua intervenció explicant que “treballarem perquè vengen altres grans marques per consolidar aquesta zona en un bulevard comercial de referència a la comarca”. I va acabar parlant d’ocupació: “Finestrat és un municipi que està entorn dels 8.000 habitants, doncs en el que portem de 2016 s’han signat 4.000 contractes de treball. No hi ha cap prestació social millor que oferir un lloc de treball per a un ciutadà que ho necessite”.

Comparteix

Icona de pantalla completa