Diari La Veu del País Valencià
Finestrat i la Creu Roja de Benidorm signen un conveni de col·laboració
La Regidoria de Benestar Social de l’Ajuntament de Finestrat ha signat un conveni de col·laboració amb la Creu Roja de Benidorm per a la realització d’una sèrie de mesures “d’acompanyament” que complementaren el repartiment d’aliments. Segons va explicar l’edil de l’àrea, María Llorca, “gràcies a aquest conveni signat amb Creu Roja Benidorm s’oferiran una sèrie d’activitats que van a contribuir a la inclusió social dels persones més desfavorides”.

Aquest document ha sigut subscrit dins del marc del Programa Operatiu sobre Ajuda Alimentària del Fons d’Ajuda Europea per als persones més desfavorides a Espanya. Dins de l’acord queda implícita l’obligació de Creu Roja Benidorm per a oferir als destinataris uns tallers orientats a la reorientació i derivació dels recursos socials, la prestació directa de serveis i activitats dirigides a la inserció soci laboral dels usuaris.

La regidora va agrair a Creu Roja de Benidorm la seua col·laboració amb el Consistori finestratense i va informar que “l’Ajuntament de Finestrat te prop de 70 usuaris als quals es subministra aliments provinents del Banc d’Aliments d’Alacant, dependent de Creu Roja Espanyola. Considerem que la realització d’aquests tallers és una mesura molt encertada posat que són un complement idoni per a inserir als més necessitats en el mercat laboral”.

Comparteix

Icona de pantalla completa