Diari La Veu del País Valencià
Conforama inaugura una nova tenda a Finestrat
El bulevard comercial de Finestrat compta amb una nova gran superfície: Conforama, qui aquest dimarts a la vesprada va inaugurar la seua nova tenda que porta oberta des del passat 15 de desembre. A l’acte ha assistit l’alcalde Juan Francisco Pérez, així com membres de l’equip de Govern de Finestrat.

El director director general de Conforama Ibèrica, David Almeida; el director internacional del Grup Conforama, Tonino Pereira, i el director de la tenda de Finestrat, Juan José Rodríguez, van anar els encarregats d’intervenir en aquesta inauguració. Després d’ells, l’alcalde va prendre la paraula abans del tall de cinta i el recorregut per les instal·lacions.

Juan Francisco va voler donar l’enhorabona a Conforama per aquesta nova obertura que se sumisca a altres grans marques que ja han obert les seues tendes en el bulevard comercial. “Inaugurar Conforama és la guinda a un any reeixit a Finestrat perquè han arribat moltes marques comercials de primer nivell i per descomptat necessitàvem que una altra marca de primer nivell mundial com aquesta estiguera ací”, va indicar l’alcalde.

“En primer lloc vull donar les gràcies a l’equip directiu de Conforama per triar la nostra localitat. A Finestrat no li importa que diguen que estem prop de Benidorm, de fet ens aprofitem d’açò per a intentar oferir totes les nostres qualitats perquè marques referents com vosaltres estigueu ací, en el nostre buelvar comercial”, va continuar el primer edil.

L’alcalde va voler destacar en aquest punt el que l’obertura d’aquestes grans superfícies suposa per al municipi, sobretot, en matèria d’ocupació. “Finestrat, per als quals no ho coneixeu, és un municipi entorn de 7.000 habitants. La dada més significativa és que, a 15 de desembre, s’han signat enguany entorn dels 5.000 contractes de treball. Açò reflecteix la importància que té apostar per aquest tipus de superfície comercial”.

“Jo dic sempre el mateix: la millor prestació social que es pot donar és l’ocupació i Finestrat està sent pioner a l’hora de generar ocupació. En aquesta tenda s’han generat 60 llocs de treball directes, 23 d’elles són de Finestrat. Gent jove que són els que pitjor ho han passat en època de crisi i que han trobat un treball”, va afegir Juan Francisco Pérez.

Per a concloure, l’alcalde va voler “felicitar a tots per aquesta tenda i als clients per triar Finestrat per a comprar” a més de desitjar un Feliç Nadal a tots els assistents.

Comparteix

Icona de pantalla completa