Diari La Veu del País Valencià
Cavalcada de reis mags a Finestrat
L’Ajuntament, la Comissió de Festes i les associacions de veïns de la Cala organitzen les dues cavalcades que recorreran el casc històric i La Cala.

La Regidoria de Festes de l’Ajuntament de Finestrat s’ha posat ja a organitzar les dues cavalcades que recorreran el pròxim dia 5 de gener els carrers del municipi, en el casc històric i en La Cala. Durant aquestes desfilades es durà a terme el repartiment de regals per part dels Reis Mags d’Orient.

Per a la cavalcada del casc històric, la Regidoria de Festes està treballant amb la comissió d’enguany, ‘Saragata Comissió’, en el recorregut i l’organització de la recollida de regals. El punt de partida d’aquesta cavalcada serà a les 19:00 hores des de l’encreuament de Camí de Reis amb la carretera que va a Relleu i Orxeta. Des d’allí, les seues majestats passaran per l’avinguda Benidorm, carrer Fonteta i carrer Nou fins a arribar a l’Església parroquial de Sant Bartolomé on repartiran tots els regals. En el recorregut pels carrers del casc històric els Reis Mags aniran acompanyats per música i animació.

Per a ajudar a repartir tots els regals, des de la Regidoria de Festes informen que es podran dipositar prèviament en l’Església de Sant Bertomey, els dies 3 i 4 de gener, en horari d’11.00 a 13.00 hores i de 17.00 a 19.00 hores, i el dia 5, en horari d’11.00 a 13.00 hores.

A més, la màgia del nadal fa possible que els Reis Mags d’Orient tinguen la seua cavalcada també en la Cala de Finestrat. “Per a açò, va indicar l’edil de Festes, Amelia Mayor, comptem amb la col·laboració de les associacions veïnals de la Cala, “Puig Campana” i “La Barreta”, que s’han implicat en l’organització d’aquest esdeveniment tan tradicional”.

La Cavalcada de la Cala partirà a les 18.30 hores des de l’inici de l’avinguda Marina Baixa (a l’altura de l’extensió administrativa) i acabarà en la plaça de l’Àmfora. Allí tindrà lloc el repartiment de regals i el berenar amb xocolatada per a tots els assistents per cortesia de les associacions. En la desfilada també hi haurà música i animació.

“Amb l’objectiu de facilitar el repartiment dels regals, va assenyalar l’edil, també hem habilitat diversos punts de lliurament previ en la Cala”, va indicar la regidora.

Els dies per a deixar els regals seran del 2 al 4 de gener en l’extensió administrativa i l’Oficina de Turisme en horari de 8:00 a 14:00 hores. En el Centre Multiusos de la Cala, els mateixos dies, en horari de 15.00 a 20.00 hores; a més es podran lliurar en l’Associació La Barreta d’11.00 a 14.00 hores i de 17.00 a 19.00 hores.

L’edil de Festes va voler agrair regidora va agrair la implicació de la Comissió de Festes 2017 i les associacions veïnals de la Cala “perquè la seua col·laboració fa possible portar aqueixa mateixa vesprada la il·lusió als més xicotets que resideixen en el casc històric tradicional, en les urbanitzacions i en la Cala de Finestrat”.

Comparteix

Icona de pantalla completa