Diari La Veu del País Valencià
Tot a punt a Finestrat per a l’arribada dels reis mags
Dues cavalcades faran possible el repartiment de regals en el casc històric i la Cala i comptaran amb música, espectacles de ball, foc i coneguts personatges de sèries infantils

A Finestrat ja està tot a punt per a l’arribada dels Reis Mags d’Orient. Demà a la vesprada Ses Majestats repartiran els regals entre els xiquets del casc històric i la Cala en dues cavalcades que han organitzat conjuntament des de la Regidoria de Festes, la Comissió de Festes i les associacions veïnals de la Cala, “Puig Campana” i “La Barreta”.

En el casc històric, la cavalcada partirà a les 19:00 hores des de la intersecció de Camí de Reis amb la carretera que va a Relleu i Orxeta. Des d’allí, Ses majestats recorreran en carrossa l’avinguda Benidorm, el carrer Fonteta i el carrer Nou fins a arribar a l’Església parroquial de Sant Bartolomé on repartiran tots els regals. En aquesta cavalcada Melcior, Gaspar i Baltasar aniran precedits per personatges de conegudes sèries infantils de televisió, a més d’un espectacle de foc, batukada i la música de la banda del Centre Musical Puig Campana. Per a aquesta cavalcada, la Regidoria de Festes ha anat de la mà de la comissió d’enguany, ‘Saragata Comissió’, tant per a l’organització com la recollida de regals. De fet, encara es poden dipositar els regals en l’Església de Sant Bertomeu, aquesta vesprada, en horari de 17.00 a 19.00 hores i demà, d’11:00 a 13:00 hores.

Fins a la Cala de Finestrat també arribaran els Reis Mags d’Orient gràcies a la màgia del nadal. “En aquest cas, tal com va apuntar l’edil de Festes, Amelia Mayor, la cavalcada partirà a les 18:30 hores des de l’inici de l’avinguda Marina Baixa (a l’altura de l’extensió administrativa) i acabarà al final de la platja, just en la plaça de l’antic edifici Àmfora on s’efectuarà el repartiment de regals. Fins a allí les seues majestats aniran en carrossa, acompanyats per personatges de Disney i l’animació del grup de ball “Clarejar”. Per a aquest esdeveniment, el consistori ha comptat amb l’estreta col·laboració de les associacions veïnals de la Cala, “Puig Campana” i “La Barreta”, que també oferiran berenar i xocolatada per a tots els assistents.

En la Cala de Finestrat també està obert el termini per a dipositar els regals fins a aquesta mateixa vesprada. “Encara es poden lliurar en el Centre Multiusos de la Cala, en horari de 15:00 a 20:00 hores i en el local que té l’Associació La Barreta en l’avinguda Marina Baixa, des de les 17.00 fins a les 19.00 hores”.

Finalment, l’edil de Festes va voler agrair la implicació de la Comissió de Festes 2017 i les associacions veïnals de la Cala “perquè la seua col·laboració fa possible portar la il·lusió als més xicotets que resideixen en el casc històric tradicional, en les urbanitzacions i en la Cala de Finestrat”.

Comparteix

Icona de pantalla completa