Diari La Veu del País Valencià
Joventut de Finestrat presenta l’agenda d’activitats per a tot l’any
Des de la Regidoria de Joventut de l’Ajuntament de Finestrat han presentat l’agenda d’activitats programades per a enguany 2017 que té com a destinataris els joves de la localitat. L’agenda inclou actuacions tots els mesos de l’any, amb temàtiques diverses i tallers de formació dirigits a ampliar el currículum dels joves que cerquen ocupació.

Al gener, la programació arranca amb el Taller de “Scrapbooking” (tècnica per a personalitzar àlbums de fotografies) i el curs intensiu d’anglès per a aconseguir la titulació equivalent al B1 i certificat per l’Escola de Cambridge. Sobre aquest tema, l’edil de Joventut, Amelia Mayor, va recordar que els joves interessats encara són a temps de realitzar la seua inscripció per a participar en la prova de nivell del pròxim 20 de gener. “Tots som conscients de la importància de saber idiomes per a aconseguir un treball. Per açò, hem inclòs aquest curs d’anglès amb el qual els participants aconseguiran perfeccionar els seus coneixements de l’idioma, a més d’una titulació oficial per a reforçar el seu currículum”.

Els mesos de febrer i març l’agenda està dedicada als viatges a la neu, Sierra Nevada, del 10 al 12 de febrer i Grandvalira (Andorra), del 5 al 10 de març. La fotografia torna a fer-se buit en les activitats juvenils de Finestrat amb un taller que se celebra al març i un altre específic de Photoshop a l’abril. “El mes de maig el dediquem a aprendre a utilitzar Adobe Illustrator, una eina molt popular dedicada al disseny gràfic”, va afegir l’edil. “I per a juny hem reservat una de les novetats d’enguany: el taller de ràdio, en el qual treballarem la locució i l’enregistrament de programes, entre altres qüestions”.

A l’estiu hi haurà un campament juvenil, tal com es ve organitzant des de fa anys des d’aquesta Regidoria. El 12 d’agost se celebrarà el Dia Internacional de la Joventut. Quant a l’última part de l’any abasta interessos diversos com són les noves tecnologies, la creativitat nadalenca i la gastronomia. Concretament, al setembre hi haurà un taller de sushi i, a l’octubre, se celebrarà una “zombie party” entorn de la data d’Halloween. “Per a aqueix dia, el nostre municipi serà envaït per un exèrcit de zombies disposats a alterar, de manera divertida, el passeig pels carrers de la nostra localitat”.

Al novembre es convoca el 10è Concurs de Postals Nadalenques i, per a tancar l’any, una “Lan Party”. “Es tracta d’un dels esdeveniments amb major afluència de públic jove. Així ho constatem en l’última edició i volem oferir novament aquesta proposta doncs és molt ben rebuda per tots els afeccionats als vídeojocs. En definitiva, va concloure l’edil, presentem aquesta agenda amb la qual intentem cobrir al màxim les inquietuds dels joves de la localitat. No obstant açò, aquesta programació es pot modificar o ampliar conforme avance l’any i en virtut de les demandes dels nostres joves”.

Comparteix

Icona de pantalla completa