Diari La Veu del País Valencià
Programa de Termalisme de l’Imserso a Finestrat
Les persones majors de Finestrat ja poden sol·licitar la seua plaça per a participar en el Programa de Termalisme de l’Imserso que convoca el Ministeri de Sanitat, Serveis Socials i Igualtat per a enguany. Per a sol·licitar informació o reservar plaça, les persones interessades poden dirigir-se al departament municipal de Serveis Socials (planta baixa, Ajuntament) o a l’extensió administrativa de la Cala on atenen els dilluns i dijous, en horari de 8.00 a 11.00 hores.

Els programes de termalisme inclouen allotjament en règim de pensió completa i tractaments termals bàsics en balnearis. Aquestes estades es desenvolupen en dos torns: de febrer a agost i de setembre a desembre. Per a participar en el primer torn tindran prioritat en l’adjudicació de la plaça aquelles persones que realitzen la reserva abans d’aquest divendres, 13 de gener. No obstant açò, poden apuntar-se per a participar en tots dos torns fins al 12 de maig i, en tot cas, fins al 31 d’octubre per a cobrir les places que queden disponibles.

Quant als requisits podran participar els perceptors de prestacions o subsidis de desocupació amb 60 o més anys d’edat; els assegurats o beneficiaris de la Seguretat Social amb 65 anys o més, encara que no siguen pensionistes; els pensionistes de viduïtat a partir de 55 anys d’edat; els pensionistes de nacionalitat espanyola que resideixen en l’estranger i, com a acompanyants poden acudir els fills amb discapacitat igual o superior al 45%.

La regidora de Serveis Socials, María Llorca, va animar a la població local major de 55 anys que complisca els requisits establits pel Ministeri al fet que aprofiten l’oportunitat per a gaudir d’aquest programa. “És una ocasió única de sentir-se millor, cuidar-se, fer relacions socials i, sobretot, gaudir d’unes merescudes vacances després de tota una vida en actiu”.

Comparteix

Icona de pantalla completa