Diari La Veu del País Valencià
L’alcalde de Finistrat visita la nova tenda de Mercadona
L’alcalde de Finestrat, Juan Francisco Pérez, va visitar ahir la nova tenda que la cadena de supermercats Mercadona ha obert en el Bulevard comercial de la localitat. Aquest establiment, situat a l’Avinguda País Valencià, va obrir dilluns passat les seves portes després d’una inversió de 3’75 milions d’euros, la participació de 380 persones en la fase d’obra i amb una plantilla de 51 empleats fixos. La superfície de sala de vendes és de 1.875 metres i presenta un disseny que millora la distribució, la decoració i la disposició de totes les seccions. A més, és la 1a tenda nova que obre la companyia en tota la província seguint el model Eficient i Connectat tecnològicament.

L’alcalde de la localitat, Juan Francisco Pérez, i el Primer Tinent d’Alcalde, Víctor Darío Llinares, van recórrer les instal·lacions acompanyats per Luis Consuegra, Director Provincial de Relacions Externes, i Mar Tàpia, coordinadora de la nova tenda. En la visita, les autoritats locals van agrair als representants de la companyia que segueixin confiant en el municipi, ja que aquesta tenda substitueix la que hi havia en la mateixa avinguda, just enfront del Centre Comercial La Marina. “Per a nosaltres és un exemple més del bon moment que viu Finestrat, va assenyalar l’alcalde. “Mercadona segueix apostant per la nostra localitat amb una tenda més gran, més moderna i més eficient que ara dóna servei als seus clients des d’una de les zones comercials de recent expansió, on es troben altres marques internacionals com a Media Markt. Per tant, molt satisfets perquè noves marques ens trien i perquè marques consolidades com Mercadona segueixen apostant per Finestrat per innovar, seguir creixent i creant llocs de treball”.

La nova tenda segueix el model de tenda ecoeficient, amb mesures d’eficiència energètica i de connectivitat tecnològica. “Aquesta filosofia va molt d’acord amb la política del nostre Ajuntament, va afegir l’alcalde, compromès amb l’estalvi d’energia i les noves tecnologies per ser més sostenibles i prestar millors serveis al ciutadà”.

Comparteix

Icona de pantalla completa