Diari La Veu del País Valencià
La Regidoria de Cultura de Finestrat organitza una visita a Lorca i Mazarrón
Des de la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Finestrat informen que ja està obert el termini d’inscripció per a participar en el viatge a Lorca i Mazarrón del pròxim 22 de febrer. El programa del dia a Lorca inclou la visita al Castillo “Fortalesa del Sol”, la Plaça d’Espanya, l’Ajuntament, la Col·legiata de Sant Patricio i el Museu de Setmana Santa “Pas Blanco”. A Mazarrón, els assistents podran conèixer les Erosions de Bolnuevo i el Centre d’Interpretació del Vaixell fenici.

La regidora de Cultura, María Llorca, va convidar als veïns a sumar-se a aquesta iniciativa lúdica i cultural “en la qual visitarem espais tan importants de la regió de Múrcia com la alcazaba del Castell de Lorca, coneguda com La Fortalesa del Sol o l’església de Sant Patricio, un dels edificis eclesiàstics de més significació”.

L’edil també va destacar el valor paisatgístic d’aquesta visita “perquè anem a conèixer un dels paratges més peculiars i atractius de Mazarrón, les Erosions de Bolnuevo, un lloc on l’erosió del vent, la pluja i el mar han modelat les roques donant-los un aspecte quasi màgic”.

POT ESCOLTAR LES DECLARACIONS DE LA REGIDORA, MARÍA LLORCA, EN AQUEST ENLLAÇ: http://bit.ly/2kng712

El preu de l’activitat és de 44€ i inclou les entrades als monuments, guia acompanyant, guia local i menjar. El termini d’inscripció finalitza el pròxim 17 de febrer. Per a més informació, poden acostar-se al departament de Cultura, en la 1ª planta del consistori i també a l’extensió administrativa de la Cala.

Comparteix

Icona de pantalla completa