Diari La Veu del País Valencià
Nou curs de fotografia digital a Finestrat
Des de la Regidoria de Joventut de l’Ajuntament de Finestrat han organitzat un nou curs de fotografia digital que se celebrarà del 2 al 30 de març, els dimarts i dijous, en horari de 17:30 a 19:30 hores. Amb el títol “Aprèn a realitzar millors fotos” aquesta formació pretén ensenyar els conceptes bàsics de la fotografia i com treure el màxim partit a la càmera.
En la part teòrica tractaran conceptes com les parts del dispositiu (cos, objectiu, sensor, memòria), el maneig del obturador, diafragma o ISO, tipus de càmera, l’edició d’imatges des de la pròpia càmera o els megapíxeles, entre altres qüestions. El curs inclou una part eminentment pràctica en la qual els participants aprendran les diferents maneres de tret (manuals i automàtics), com realitzar fotos nocturnes, fotos nítides, com usar el flaix segons l’hora del dia, congelar el moviment o la manera més apropiada de compondre una escena.
En paraules de la regidora de Joventut, Amelia Mayor, “hem apostat novament per un curs de fotografia perquè és una de les activitats que més ens demanden els joves. En aquesta ocasió anem a donar-li un enfocament molt pràctic, sense aprofundir molt en aspectes tècnics, amb la intenció que cada assistent pugui treure-li el màxim profit a la seva càmera. Per a això, aprendran com fer millors fotos seguint les regles bàsiques de la composició, el retrat, el paisatge, la fotografia macro, a més d’accedir a nombrosos trucs per capturar les fotografies més creatives”.
Aquesta formació té un preu de 30€ per a joves empadronats/as a Finestrat i 40€ per a les persones que no figurin en el padró. “Per tant, estem fent un nou esforç per subvencionar aquestes activitats i que resultin més assequibles als veïns de la localitat”, va indicar l’edil. Les persones interessades poden formalitzar la seva inscripció en el departament de Joventut (3ª planta), enviant un correu a l’adreça [email protected] o cridant al número de telèfon: 606 936 432.

Comparteix

Icona de pantalla completa